Water!

De bouwsteen van ons lichaam! Water! Zo belangrijk voor ons bestaan En oh zo mooi om te fotograferen. ~~ Weeps ~~ (eigen foto's)

November praatje!

Lief november, elfde maand Kleurrijk, Nat Deur naar winter Vol bewondering gadeslaand Een mysterieuze verschijning Kind van twaalf Bijzonder Je laat alles vallen Een smacht naar verfijning Jou geluid als een fluistering Trippelende voetjes? Kabouters? Of verzamelende diertjes? Verborgen in de vroege verduistering Jouw wind danst...

Fotoserie ''Thuisfront!''

01-11-2014 Vandaag mijn plannen maar weer eens de plannen gelaten en mijn stevige stampers aangetrokken om van het heerlijke weer te genieten. Twee uur lang heerlijk rond geslenterd in ons prachtige natuurpark met uiteraard mijn camera als wapen om dat te vangen wat mijn ogen plezieren. Vandaag een beetje veel aan het experiment...

Mijn droomland Noorwegen in beeld gebracht!

Mijn meest favoriete land ter wereld is toch wel Noorwegen. Velen malen geweest en ieder hoek uit gekamd, en er zelfs 2 maal gewoond te hebben, wil ik graag wat foto's delen die ik daar gemaakt heb. het zullen veelal foto's zijn met weinig tekst, meer om een ieder gewoon te laten ervaren wat ik ervaren heb bij het zicht van zove...

Noorwegen in beeld (deel 2)

Het dierenrijk van Noorwegen in beeld gebracht! Allemaal eigen foto's genomen met een Canon Rebel reflex camera. De Koning(in) van het Noorden! De Eland! Deze twee genomen in een park, langedrag. De Lynx, nog steeds in het wild levend! Een rendier is natuurlijk niet uit te sluiten in het mooie hoge noorden! And last but not leas...

Herfst fotografie! Een blik vanachter mijn lens.

De zon lonkte mij vandaag mijn huis uit met haar zomerse temperatuur, en dat in half oktober. Meestal heb ik op zondagen een pyjama dag, gewoon een dag hebben van niks moeten en alles lekker mogen. Tot zover de voorraad strekt uiteraard! Een dag dat je niet voor de spiegel hoeft te staan en hetzelfde riedeltje af te moeten lopen...

Waar puurheid realiteit raakt!

Ik ben een natuurmens eerste klas en kan slecht tegen maatschappelijke obstakels die die puurheid doorbreken. Toch, als je eens in een prachtig natuur staat en je weinig ander keus hebt een stukje natuur onder je lens wenst te nemen, maar maatschappelijkheid in de weg staat, maak ik er maar een kunstwerk van. Het is soms de moei...

Een wandeling door mijn foto archief

Eens in de zoveel tijd loop ik even langs mijn foto's om warme herinneringen naar boven te halen, of gewoon omdat ik er behoefte aan heb. Ik heb er weer een paar uitgepikt die ik wil delen. Gewoon, om mijzelf wakker te houden :) Foto's die mij op dit moment erg aantrekken wat niet verwoord behoeft te worden. Simpelweg een voetaf...

Fotoserie Noorwegen 2010

De energie van fotografie dendert sinds kort weer als een stoomwals door mij heen. Ik ben weer volledig besmet zeg maar. De weersverwachting voor morgen is toppie als ik het geloven mag, dus ga ik weer op pad gewapend met camera. Tot dan moet ik het nog even doen met mijn oude foto archief uit de tijd dat ik in Noorwegen zat. He...