Liefde

Liefde, liefde, dat grote woord wat iedereen kent dat mooie woord, datgene wat jij bent dat gevoel die je bemint de band wat je bindt Liefde, in het breedste woord van de zin dat stukje liefde wat ik bemin daar waar voor iedereen een plek is voor de mensen om je heen of voor de persoon die ik zo mis Dat is wat liefde is @GR
0
0
Public

Emotie

Een stille kamer toch zoveel gedachten ik hoor je, radeloos sussend een arm om je heen, machteloos doorzettingskracht houdt me op de been het leven meedogenloos de realiteit, waardeloos ik blijf, de steun aan je zijde alles komt goed, je bent niet alleen @GR
0
0
Public

Zwangerschap

Mijn buik zo rond maar jij nog zo klein getrappel binnen in mij, dat gevoel zo fijn niet gepland maar het moest zo zijn met trots kan ik zeggen, jij bent van mij. @GR
0
0
Public

'' De plicht ''

de telefoon gaat en ik weet ; de plicht roept ons zoontje onwetend die je zoekt daar ga je weer, ver van ons heen ik moet je laten gaan maar het valt niet mee En dan die angst dag en nacht mijn hart die lijdt niet wetende wat er nog komen zal een race tegen de klok, een race tegen de tijd weken, maanden gaan voorbij alleen een b...
0
0
Public

Ver weg

Ver weg van jou zijn doet pijn, de gedachten, het gemis ik draag je in mijn hart hopende dat ik snel weer bij jou mag zijn Ver weg, daar is waar jij bent, waar de zon straalt en de sterren schijnen waar jij nu een vrij iemand bent de persoon die je was, de persoon die ik ken. @GR.
0
0
Public