Makkelijke recepten met (oud) brood

Brood. Het behoort tot onze dagelijkse kost, een lekkere boterham met kaas, pasta of gewoon geroosterd met wat jam of boter. Het kan natuurlijk altijd dat je brood oud is geworden. Maar niet getreurd, dan nog kan je een hele hoop lekkere dingen met brood maken. Wat kan je allemaal met (oud) brood doen, er zijn verschillende heer...
77
54
Public

Pesto recept

Pesto hoort tot mijn favorieten, de smaak is gewoonweg heerlijk, vind ik. Dus bij deze, een heel gemakkelijke en snel klaar te maken recept voor een gezellige dipperdedip avond. PestoBenodigdheden: 125 ml Olijfolie 60 gr verse basilicum (rode kan ook) 55 gr geraspte Parmezaanse kaas 30 gr Pijnboompitten 1 teentje Knoflook ( 1 to...
28
8
Public

Hummus recept

Een tijdje geleden kwam ik in een thriller die ik aan het lezen was, steeds het woord Hummus tegen. Dit werd op brood gesmeerd, ik heb toen een kleine ezelsoor onderin gemaakt, wat ik meestal doe als ik iets wil terug lezen of opzoeken voor later. Gelukkig dat ik dit niet vergeten ben, want wat is Hummus lekker! Hier dus het rec...
23
8
Public

Brood en salade snack recept

Selderij salade met surimi Benodigdheden: 200 gram gesneden stukjes surimi 4 grote sneden brood 1 rode ui & theelepel suiker Witte peper ZoutSelderij salade 50 gram geraspte selderij 1 eetlepel mayonaise 2 eetlepels mascarpone 2 eetlepels citroensap Halve theelepel mosterd Halve theelepel mierikswortelBieslook boter: 20 gram...
12
3
Public