Marilyn Monroe, een sex idool.

Painted by Josh Marilyn Monroe een sex idool, maar niet voor mij. Als Idool raakt zij mij in mijn hart. Marilyn Monroe leefde van 1926 tot 1962. Al jaren ben ik in bezit van allerlei spulletjes met haar afbeelding . Zie ook het artikel "MIjn Idool Marilyn". Mijn boeken over Marilyn Monroe las ik helemaal uit, terwijl ik de hele ...
7
6
Public

Mijn Idool Marilyn Monroe

Norma Jean, later Marilyn Monroe, is mijn Idool. Gegrepen door haar levensverhaal. Geroerd door haar foto`s en film. Geraakt door haar dood. Norma Jean uitgegroeid tot een pracht vrouw die over de hele wereld haar indruk naliet aan vooral het mannelijk geslacht . We leven nu in een andere tijd 50 jaar na haar dood . Ik vind pers...
8
1
Public

Alexander Curly overleden , wordt zijn voetbalversie de Tophit van E.k. 2012

ALEXANDER CURLY OVERLEDEN , ZIJN HITS BLIJVEN . Hits van Alexander Curly Helaas Alexander Curlly is vorige week gestorven op maandag 4 juni , Hij leed aan Prostaatkanker en is 65 jaar Geworden 1946 - 2012 Zijn eigen naam was Harm Douwe Breemer Ter ere van hem dit artikel. Alexander Curly scoorde in 1972 een nummer 1-hit met I'll...
8
5
Public

Nelson Mandela Overleden - 1918 - 2013

Nelson Mandela Een man met een veelbewogen leven. Geboren18 juli 1918 in Zuid-Afrika (Qunu -Mvezo- vroegere Transkei ) OVERLEDEN DONDERDAG 5 dec 2013 Hij was de zoon van een hoofdman en de derde vrouw van die hoofdman. Zijn vader heette Gadla Henry Mphakapyiswa zijn moeder Nasekeni Fanny In zijn jeugd hoorde hij over de goede ou...
10
6
Public