Voorbereiding gesprek met mijn psycholoog

Waarom dit gesprek? Enige jaren terug had ik een poosje bewegingstherapie bij Naomi. Ik kwam erachter dat ik veel bewegingen ( zeker 50% beheers ik niet ) niet in mijn systeem heb zitten en haar verklaring was, dat ik w.s. nooit heb leren kruipen. ( dit mocht ik niet, want ik werd immers bewegingsloos gemaakt om zo min mogelijk ...
4
3
Public

Beloftes

Jaren heb ik eraan gewerkt aan de teleurstellingen als iemand zijn/haar belofte niet na komt. Ik heb geprobeerd te onderzoeken waar deze ''zwakte'' vandaan komt, want in feite is er tijdens mijn jeugd niets beloofd. Ook niet in het uitvoeren in de vorm van warmte en liefde geven. Ik heb dit dus niet van huis meegekregen en ik zw...
7
12
Public

Gaat Berna een nieuw tijdperk in? Van schrijven naar tekenen/schilderen/gemengde technieken

Opdracht, tekening met draaien, wankel, alleen gelaten worden Mijn overgang Inspiratieloos, ik ben het al maanden. Na zo’n zeven jaar continu geschreven te hebben , heb ik het gevoel dat het over is. Ik zoek andere wegen om mij te uiten, om dingen uit te werken uit het verre verleden. Het is gekomen na het publiceren van mijn ...
19
17
Public

Levensmaatje gezocht

Hallo, ik ben een vrouw van 61 jaar en ik ben op zoek naar een levensmaatje met de volgende eigenschappen: Man of vrouw, maakt niet uit Leeftijd is onbelangrijk Iemand die onvoorwaardelijk van mij houdt Iemand die mij begrijpt Iemand met lef Iemand die mij in bescherming neemt Iemand die overal met mij naar toe wil Iemand die vo...
21
12
Public

Mindfulness 2. Maak ruimte voor het nieuwe avontuur

Mijn bovenkamer liep over Allemaal gedachtes De één nog heftiger dan de ander Op een dag kraakten de hersencellen En gooiden de deur dicht De last werd te zwaar De kracht nam af Ik wankelde mijn de accu was leeg mijn hart stond stil de gevoelens overmande mij ik kon niet geven ik kon niet ontvangen als een lappenpop bungelde i...
4
0
Public

Brekend glas raast door haar lichaam

Glasscherven vliegen in het rond Heel lang geleden staarde het meisje vanuit haar zolderraam naar buiten. Zij stond op haar tenen en probeerde de dakgoot weg te denken, zodat zij de gebeurtenissen op straat waar kon nemen. Ze verlangde ernaar om kind te zijn, maar zij voelde zich gevangen daar op zolder. Zowel haar stem en beweg...
3
1
Public

Een brief aan mijzelf, om mij bij de les te houden

Een uitnodiging van Cinzea waar ik mij gelijk enthousiast om voelde. Alleen de aankleding vind ik een beetje moeilijk. Een heuse brief, of meer vertellen wat 2013 voor mij in petto heeft, met diens gevolgen. Ik heb toch wel sterk de neiging om een echte brief te schrijven. Een brief met de puntjes op de i, anders loop ik mijzelf...
24
6
Public

Een brok in mijn keel en ingehouden tranen, vanwege de gemiste kansen

Gemiste kansen brengen mij regelmatig in een staat van verdriet en ergens toch ook wel van boosheid, gericht op mijzelf. Omdat ik het niet kan, omdat ik faal, omdat ik in mijn eigen ogen een flater sla. Over het algemeen heb ik alles heel goed onder controle en anders kan ik er wel een draai aangeven, maar dit keer niet. Dus het...
42
14
Public

Terugblik na 1 jaar als Zelfstandig Ondernemer in de zorg

Is het handig om in 2013 zelfstandig ondernemer te worden, vroeg ik mij ruim een jaar geleden af. Op dat moment wist ik gewoon, dat er geen ander alternatief was. Men gaat in de gezondheidszorg steeds vaker met ondernemers in zee. Verder kon ik geen 24 uurs diensten meer draaien via het in loondienst zijn en dat wilde ik dolgraa...
34
18
Public