Het voorspel

En daar was hij dan, mijn eerste echte schildermiddag, modern schilderen. De meeste mensen schilderen al heel lang in deze groep, maar er waren vier nieuwe mensen bijgekomen, waaronder ikzelf. Alleen ik had nog nooit een kwast vastgehouden en het mengen van verf, nooit gedaan. Ik was één van de eersten en zag iedereen binnenko...
12
12
Public

Jippie ik heb iets gewonnen, tickets voor de Toppers

Sinds kort doe ik mijn boodschappen bij Jumbo. Nog nooit van gehoord, maar in mijn nieuwe woonplaats is dit de dichtstbijzijnde supermarkt. Ik heb allerlei stempelkaarten, zegeltjes en zelfs loten voor een avondje uit. Laat ik nu vandaag iets gewonnen hebben, een uitje jawel. Alleen hou ik er niet zo van, de Toppers lol. Sorry G...
10
16
Public

5 mei 1984 werd ons eerste kind geboren

Els mei 1984 Op 5 mei 1984 om 16.54 werd ons eerste kind geboren. Een meisje hoorde ik zeggen, terwijl ik haar in mijn armen kreeg. Het vreemde was dat ik het totaal niet doorhad dat het 5 mei was. Heel vreemd eigenlijk. Met een enorme spoed werd ik naar het ziekenhuis gebracht, want ik had een enorm groot stolsel bloed verloren...
6
6
Public

Mijn boek : Wie is deze mooie vlinder? is eindelijk uit

Na een jaar of twee heb ik eindelijk op de knop publiceren gedrukt, op 9 maart 2015 om 12.00 uur. Dit boek gaat over de terminale/palliatieve zorg. Voornamelijk in de thuiszorg, maar ook in een Hospice waar ik als verpleegkundige werkzaam ben. De vlinder is een symboliek van het sterven = loslaten, maar dat iemand toch altijd wa...
25
36
Public

Levensweg. De kindertijd ( 0 tot 6 jaar ). Zelfs zwarte Piet komt erin voor

Ik vind het leuk om spellen te ontwerpen en ik wil stapje voor stapje Levensweg een nieuwe adem inblazen. Het hele leven wordt onder de loep genomen en vandaag is het de beurt van het leven van kinderen van 0 tot en met 6 jaar. Ga naar nummer 1. Plop je komt uit je moeders buik en nu maar afwachten of je welkom bent of niet. Ga ...
10
8
Public

Introductie van de Apple watch , maar pas in 2015 te koop

Apple heeft een nieuw product ontwikkelt. De Apple watch. Als je de recensies leest zie je bij de negatieve lezers dat de Iwatch al langer bestaat onder andere merken. Apple heeft de I weggelaten, zodat dit nieuwe product de Apple watch heet. Zelf vind ik Apple een mooi product door zijn mooie uitstraling. Het is belangrijk dat ...
7
10
Public

Ik ben er werkelijk onderste boven van

Momenteel zie ik de wereld van boven af. Ik zit niet rustig op een stoel, nee, ik zweef rond en dat is een heerlijk gevoel. Het is een heerlijk om alles van boven te bekijken, ondanks ik vol in het leven sta. Nou ja, niet helemaal. Ik ben er namelijk onderste boven van. Mijn jongste zoon, weet u nog wel, die gezakt was voor zijn...
10
16
Public

Hoi, ik ga verhuizen

Eindelijk het is zo ver. Weg van die blaffende hond die mij regelmatig doet opschrikken. Soms net als ik in slaap ben, soms om 6 uur s morgens en heel vaak als ik overdag moet slapen omdat ik in de nachtdienst zit. Aan de andere kant buren die boos zijn omdat wij onze heg niet willen laten vervangen door een houten schutting die...
37
19
Public

De nieuwe bonuskaart van Albert Heijn

Afgelopen zaterdag plofte hij op de deurmat. Mijn nieuwe bonuskaart van AH. Een mooi gekleurde kaart met een daarbij horende brief. Het belangrijkste wat erin staat is dat je naar www.ah.nl/bonuskaart kan gaan en je kaart hier kan activeren, samen met je Air Miles kaart. Verder staat er in de brief dat ik één van de eersten in...
21
10
Public