Ik vind het een prachtig voorstel, doch ik vrees dat maar weinigen dit dieet gaan volgen! In het Engels heeft men het over 'internet fasting', letterlijk vertaald 'internet vasten'. Online zijn is hip! Bij voorkeur 24 uur per dag als het even kan: emails, tweets, facebook, instagram, whats app, voice mail, constant je mobieltje ...
3
0
Public
door DWDD
27/06/2016 13:03
Staan we daar in deze snelle wereld wel bij stil? Iedereen roept vandaag dat de wereld razendsnel verandert. Dat is ook zo. Om je een voorbeeld te geven: als 60 plusser kocht ik vandaag mijn eerste smartphone want 'je moet toch mee met de tijd' en ik liep al te lang achter de feiten aan. En wat dacht je? Ik krijg dat super gebru...
3
1
Public
door DWDD
19/04/2016 21:56
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Deze week las ik een artikel over de 'Slimme Spiegel' oftewel de 'Wise Mirror'. Een slimme toepassing of een ramp? Geen huisdokter meer nodig dan? De Selfie Mirror haalt zijn wijsheid via het web en vertelt u niet alles maar blijkbaar toch een en ander over uw gezondheid! Hij maakt zo veel f...
4
3
Public
door DWDD
04/04/2016 10:07
Als iemand het wedden heeft uitgevonden, moeten dat toch wel de Britten geweest zijn. Het is toch niet te geloven waar die allemaal een gokje op wagen. Ja, ik noem het gewoon gokken. Het verschil met wedden is mij niet duidelijk. En iemand wordt daar slapend rijk van, ook dat nog! In de ban van de baby Hoe gek kun je zijn van de...
3
1
Public
door DWDD
07/08/2013 23:07
Ik kwam vandaag een artikel tegen over de smart TV van Samsung. Wat is het probleem? Deze televisie zou niet voldoende beveiligd zijn. Het gevolg? Men kon via de camera meegeleverd met deze slimme TV, uw gezin bespieden. Dat verbaast mij helemaal niet! Camera in elke TV Het is vijf en ik denk zelf meer jaren geleden dat ik een a...
7
2
Public
door DWDD
02/08/2013 22:50
Ja, ik heb weer wat bijgeleerd vandaag. Kwam het woord 'downdaten' tegen in een krant. Daten maakt een mens altijd al nieuwsgierig. Daar moest ik dus meer over weten. En al zeker omdat het een vrouwelijk probleem aankaart. Niet dat ik op zoek ben... Wat is het probleem Blijkt dat er meer meisjes dan jongens hoger onderwijs volge...
3
0
Public
door DWDD
27/07/2013 10:18
Bedrijfsmatig komen er bij ons bedrijf nieuwe uitvindingen voorbij. Dat kan van alles zijn. Van nuttig met potentieel tot spectaculair zonder toegevoegde waarde. Google is nog zon drukke uitvinder. The flying Dutchman Deze week haalde de vliegende auto 'de PAL-V' veel mediabelangstelling. Een Nederlandse innovatie trouwens en va...
6
2
Public
door DWDD
05/07/2013 09:41
Te gek voor woorden? Je kunt nu liggend gaan douchen als je dat wilt. Deze nieuwe douche werd deze week aan het brede publiek voorgesteld op Batibouw. De makers zullen er wel brood in zien zeker? Ik in elk geval niet. En jij? Het zal wel aan mezelf liggen maar hoe moet dit in de praktijk? Om het met Faceboek te zeggen: duimpje n...
6
3
Public
door DWDD
05/07/2013 09:36
Vandaag kwam ik deze gadget voor het eerst tegen. De I'am Watch wordt het eindejaarskado 2013 wordt er geroepen. Voor verjaardag, kerstboom en wie weet de Sint. Want dit speeltje is pas te verkrijgen eind dit jaar maar nu al overbesteld! Je kunt gemakkelijk roepen dat iets een hype gaat worden. Maar of dat ook zo is, wacht dat m...
10
5
Public
door DWDD
05/07/2013 09:33