Eigen henna tattoo zetten

Aangezien dit 1 van mijn beste artikelen is en omdat ik zelf ook erg hou van henna art, heb ik hier een aantal tips die ervoor kunnen zorgen om je henna nog mooier te zetten. Tip 1 Als eerste is het belangrijk om op het internet rond te kijken naar vergelijkbare plaatjes. Je hebt namelijk heel veel verschillende vormen die je ku...
4
0
Public

Foundation voor een donkere huid

Veel vrouwen hebben moeite met het zoeken van de juiste foundation kleur, Ik was toevallig opzoek naar een nieuwe foundation die een natuurlijke uitstraling gaf. Het viel mij op dat er weinig winkels zijn die een foundation aanbieden voor vrouwen met een donkere huidskleur. Ik was bijvoorbeeld naar etos en kruidvat gegaan omdat ...
4
0
Public

Hoe verminder je wallen?

Allereerst leg ik uit hoe wallen ontstaan: Sommige mensen hebben altijd wallen onder hun ogen en krijgen dit voordurend te horen, wat vervolgens kan leiden tot onzekerheid. De wallen wegwerken , camoufleren of laten verwijderen is mogelijk . Wallen en donkere kringen ontstaan door stress,vermoeidheid, slaapgebrek en verkeerde vo...
4
1
Public

Littekencrèmes, werken deze echt?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe een litteken ontstaat, littekens ontstaan vaak door puistjes of een diepe wond. Een litteken is een beschadiging van de huid. Als de beschadiging verder is dan de opperhuid is dit een litteken. Een litteken bestaat uit collageen. Dit is een bindweefsel. Dit weefsel heeft een andere kl...
7
5
Public

Hoe krijg ik een zuivere huid?

Veel mensen hebben er last van, een onzuivere huid! , maar hoe kom je hier eigenlijk vanaf? Een onzuivere huid bestaat uit onzuiverheden , zoals dode huidcellen die zich opstappelen op je huid, zo ontstoppen de porien en hierdoor word er talg opgehoopt in de huid. Dit kunt je voorkomen door je huid elke dag te reinigen: Dagelijk...
10
2
Public

Hoelang gaat make-up mee?

Hoelang gaat make-up mee?Houdbaarheid van makup:Ik heb vaak het probleem dat ik bijvoorbeeld mijn mascara kwijtraak en dan later weer tegenkom maar liever niet meer gebruik omdat ik gewoon bang ben dat het niet goed meer is. Hoelang kan make-up meegaan was mijn vraag.. en ik ging opzoek Houdbaarheid van mascara: Mascara is make-...
12
2
Public