Wat kost borstvoeding geven écht?

Borstvoeding... het is zó ontzettend goedkoop. Als je écht wilt besparen als nieuwe moeder, dan kies je voor borstvoeding... Of toch niet?! Is borstvoeding écht zo goedkoop? Via Twitter volg ik borstvoeding.com. Dit is nog uit de periode waarin ik zelf borstvoeding heb gegeven. Helaas niet zo lang als ik had gewild, maar het ...
2
0
Public

Borstvoeding vs kunstvoeding

Goed, ik ga me eraan wagen. Schrijven over een groot irritatiepunt dat me heel erg opvalt op internet. Ik zal vast mensen over me heen krijgen, maar dat is dan maar zo. Ik irriteer me mateloos aan een bepaalde opmerking die ik heel regelmatig hoor van moeders die borstvoeding geven. Het zal ook wel komen doordat er bij mij nog e...
0
0
Public

Plat achterhoofd baby oplossen zonder redressiehelm

Als je baby een plat achterhoofdje blijkt te hebben gaat er een hoop door je heen. Wij hebben dit zelf meegemaakt en stonden zelfs voor de keuze om een redressiehelm te gebruiken of niet. Hier lees je ons verhaal en onze ervaringen met een plat achterhoofdje. De kraamweek Tijdens de kraamweek werd ons vertelt dat we ons zoontje ...
2
9
Public

Borstvoeding: mijn ervaring

Borstvoeding, dat gaat toch vanzelf?? Dit is hoe ik erover dacht voordat ik zelf moeder werd. Maar de waarheid is: borstvoeding is hard aanpoten in de eerste weken. Als je hier niet op voorbereid bent of met verkeerde verwachtingen instapt dan is de kans groot dat je het opgeeft. Zelf heb ik na 3 weken besloten om te stoppen met...
2
2
Public

Slaaptips voor baby's

Een moelijk slapende baby in slaap brengen lijkt ergens wel een beetje op een eerste date: alles moet perfect zijn! in dit artikel staan een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden als je jouw baby wilt helpen om beter te kunnn slapen! Baby's slapen vaak moeilijk Als baby's net zijn geboren moeten ze aan veel dingen wenne...
0
0
Public

Een angst van iedere ouder

Je brengt je kindje naar de kinderopvang. Professionals, waarbij je kind in goede handen is, denk je. Dan zie je opeens op Youtube een filmpje voorbij komen van jouw kindje die 8 minuten lang staat te gillen op het speelplein bij de kinderopvang! Krijsende peuters in tuin kinderopvang Vandaag is er veel commotie ontstaan over ki...
2
1
Public

Eczeem bij baby's behandelen met kokosolie: mijn ervaring

Helaas heeft ons zoontje sinds hij 3 maanden is last van een droge huid en eczeem. We hebben al meerdere dingen geprobeerd, maar kokosolie werkt hier toch het beste! Eczeem Al vanaf zijn geboorte heeft ons zoontje een erg droge huid. Vanaf drie maanden begon hij hieraan te krabben en werd de diagnose eczeem gesteld. Vooral in zi...
2
1
Public

Flesvoeding: mijn ervaringen met diverse flesjes

Wanneer je jouw baby flesvoeding wilt gaan geven, kun je uit veel verschillende flessen kiezen. Ik heb een aantal verschillende flessen uitgeprobeerd en heb mijn ervaringen met deze flesjes op een rijtje gezet. Verschillende flessen, verschillende prijsklasses Er zijn veel verschillende flesjes. De een kost een stuk meer dan de ...
0
0
Public