Mijn liefste mama, overleden na pancreaskanker...

Mijn liefste mama, overleden na pancreaskanker... Ze was en is de liefste mama van de wereld. 3 jaar geleden kreeg ze te kampen met borstkanker, gevolgd door een dubbele amputatie, chemo, bestralingen. Door de chemo kreeg ze 2 hersentromboses waarna ze nooit helemaal de oude geworden is. En het laatste jaar kwam er nog eens panc...
4
1
Public

Prachtige gezegden, pure waarheden...

Hoe meer we liefde geven, hoe groter onze capaciteit wordt om liefde te geven. (David R. Hawkins) Wanneer je ooit eenmaal het rijd van de liefde bent binnengetreden, Dan wordt de hele wereld – hoe onvolmaakt ook – vervuld van rijkdom en schoonheid… En bestaat hij louter uit mogelijkheden tot liefde. (Soren Kierkegaard) Med...
0
0
Public

Inspirerende woorden om eventjes diep over na te denken (3)

Als verwoede verzamelaar van inspirerende zinnen en quotes, wil ik er toch nog een aantal met jullie delen. Ik zou zeggen: geniet ervan, sta er even bij stil, denk er even over na... Hoe meer we liefde geven, hoe groter onze capaciteit wordt om liefde te geven. (David R. Hawkins) Wanneer je ooit eenmaal het rijk van de liefde be...
11
3
Public

De ommekeer in mijn leven...

2013... voor mij de grote ommekeer in mijn leven, een draai van 360°. In 2012 ben ik 50 geworden en ik dacht: het leven begint bij 50. Na alles wat ik al meegemaakt heb in mijn leven wilde ik echt een volledige andere wending gaan. En eerlijk gezegd, ik heb er nog geen spijt van gehad, het is de juiste keuze. Gedurende bijna ga...
24
11
Public