hee, vandaag heb ik weer een artikel, in dit artikel laat ik jullie de nieuwe catrice producten voor het najaar van 2014 zien. Ze zijn al vanaf 1 augustus in de winkel, dus ze liggen al in de schappen, maar toch wou ik er nog wel even over schrijven. Laten we snel beginnen! Last Extentsion Volume Mascara € 3,99 Ultimate Lash M...
0
0
Public
door XbeautybyAmber
11/08/2014 17:21
Hee, In dit artikel laat ik jullie mijn schoolspullen zien voor het nieuwe schooljaar. Natuurlijk, het is nog vakantie, maar je moet wel al een beetje goed voorbereid het nieuwe schooljaar in gaan. Ik ga na de vakantie naar klas 3 Kader. Ik heb deze week de meeste schoolspullen gekocht, dus ik hoef de laatste weken van de vakant...
1
1
Public
door XbeautybyAmber
01/08/2014 11:48
Hallo allemaal, ik hou van online shoppen, en doe het dan ook vaak. In dit artikel wil ik graag wat leuke sites om op te shoppen met jullie delen. Stipt op nummer 1 staat bij mij http://www.hm.com/nl/. Daar is zooooveel hippe, leuke en trendy kleren. Ik zou als ik jou was echt ff snel een kijkje gaan nemen ;) Op nummer 2 staat h...
0
0
Public
door XbeautybyAmber
22/06/2014 19:19
We tellen dan wel niet zoveel inwoners en nemen weinig ruimte in op de wereldkaart, maar vernuftig mag je het Nederlandse volk best noemen! Hieronder – op chronologische volgorde – vind je een overzicht van de meest beroemde uitvindingen door Nederlanders. Microscoop – 1595 Hoewel Antoni van Leeuwenhoek vaak als uitvinder ...
0
0
Public
door XbeautybyAmber
22/06/2014 19:10
hee, veel mensen weten niet precies wat concealer is, vandaar dit artikel. Ik leg in dit artikel uit wat concealer is en waar je het voor moet gebruiken. Wat is concealer? Concealer is een huidskleurige creme, pasta of stick die je gebruikt om plekjes, oneffenheden of vlekjes op het gezicht te bedekken ofwel te camoufleren. Conc...
0
0
Public
door XbeautybyAmber
17/06/2014 19:33
heyhoi! Ik heb sinds kort een nieuwe mobiel, ik heb de Samsung Galaxy Core in het wit! Ik heb al heel wat apps gedownload op me mobiel. Ik gebruik bepaalde apps erg vaak, ben je benieuwd welke apps? Lees dan snel verder! Alle app's die in dit artikel voorbijkomen zijn gratis! Collapp Dit is een app waar een aantal youtubers in z...
0
0
Public
door XbeautybyAmber
17/06/2014 18:50
hee! Vandaag heb ik weer een persoonlijke update voor jullie. Dus ik ga weer vertellen wat me de laatste tijd bezig houd enz. De toetsweek komt nu wel heel erg dichtbij voor mij. Donderdag 19 juni begint de toetsweek. De laatste schooldagen zitten er dus al bijna op. Maar na de toetsweek moet ik nog wel mijn rapport ophalen en d...
0
0
Public
door XbeautybyAmber
16/06/2014 17:30
Vet haar: Vet haar ontstaat wanneer het haar meer talgvet bevat dan normaal. Als de temperatuur stijgt (zoals nu, in de zomer) neemt de talgvetproductie ook vaak toe. Om vet haar te voorkomen, kun je het best shampoo & conditioner gebruiken voor vet haar. Borstel niet te vaak (1 tot 2 keer per dag is genoeg) en probeer niet ...
0
0
Public
door XbeautybyAmber
16/06/2014 17:06
Hi, in dit artikel laat ik jullie zien welke nagellakjes ik op dit moment vaak draag. Ik draag de laatste keer vaak velle kleurtjes want het is al bijna zomer, en bij de zomer horen natuurlijk ook velle kleurtjes. Laten we maar snel beginnen! Laten we beginnen met het mooie roze lakje van NYC, hij komt uit de Expert Last Nail Po...
0
0
Public
door XbeautybyAmber
14/06/2014 10:57