Internet maakt blind.

Ik verbaas me steeds weer hoe mensen klakkeloos dingen van internet overnemen en er gelijk vanuit gaan dat het de waarheid is. We zijn allemaal mensen die toegang hebben tot het internet en kunnen er zelf dingen op plaatsen. Neem nou al die onderzoeken die zouden vertellen dat er siliconen en andere synthetisch materiaal in bepa...
7
6
Public

Recept; Sneeuw muffins. Makkelijk en Leuk voor de kinderen.

Sneeuw Muffins Aangezien we in een land wonen waar sneeuw zeldzaam is heb ik voor de kinderen de sneeuw verwerkt in muffins. Het is erg makkelijk te bereiden met een standaard Muffin als basis. En ook leuk om samen met de kinderen te maken. Ik heb ze laatst gemaakt voor het kerstdiner op school. En de sneeuw muffins vielen goed ...
19
6
Public

Recept; Zelf Angry Bird cup cakes maken samen met de kinderen

Deze Angry Birds cup cakes zijn leuk om te maken voor en met de kinderen. Het is vrij simpel en leuk om te maken. De kinderen zullen het heerlijk vinden. Natuurlijk kan je zelf de ingrediënten aan passen als er iets bij zit wat men niet lust. Het is een op zetje en heb hier de ingrediënten gebruikt die mijn kinderen lekker vin...
11
8
Public

Recept; Pannenkoek met Brie en Spek

Iedereen weet wel hoe je een pannenkoek beslag maakt dus dit laat ik achter wegen. Voor de gene die het niet weten laat een berichtje achter en ik zal je een pm sturen met hoe je het beslag kan maken. Maar uit mijn ervaring heeft iedereen zijn eigen recept om pannenkoekenbeslag te maken. Natuurlijk kan je ook een pannenkoekenmix...
19
8
Public

Recept; Snelle goedkope bruine bonen schotel

Boodschappenlijstje; Grote pot of blik bruine bonen 1 Of 2 uien Rijst Tortilla wrapsBereiding; Kook de rijst zoals je gewend bent. Snij de uitjes in stukjes ter grote van een boon. Fruit de uitjes in een pan met een beetje boter. Als de uitjes net beginnen te kleuren doe je de bruine bonen er bij. Laat dit even kort mee bakken t...
13
7
Public

Beste Plazilianen

Beste Plazilianen Het laatste jaar ben ik maar weinig op Plazilla geweest. Dit vanwege meerdere redenen. Ik kon in eerste instantie niet wennen aan de vernieuwde Plazilla en met mij zelf ging het ook niet al te best waardoor lezen voor mij erg lastig geworden is. Na vijf keer lezen weet ik nog niet wat ik gelezen heb. Ook erger ...
16
29
Public

Schrijfers Battle, Gedicht; Een teleurgestelde, nieuwsgierige, lieve wolf

Is de wolf nu lichtelijk teleurgesteld Dat ik mijn echte naam niet heb verteld. Maar deze vlinder, Vlinnie. Blijft liever een mysterie. Maar als deze wolf zijn neus goed gebruikt. En de plazilla’s van jack in duikt. Zal hij mijn naam ergens zien staan. En is de lieve nieuwsgierig wolf misschien voldaan. Of zal hij blijven huil...
13
2
Public

Gedicht; Vandollum Dank je wel

Vandollum beschreef mij in woorden. Die ik keer op keer weer aan hoorden. Ze heeft mij zo mooi neer gezet. en kijk van onder mijn pet. Elke keer weer neer . En dank u zeer. Voor de zinnen. Die het winnen . Van de tranen die er door komen. Ik laat ze gewoon stromen. Vandollum Jou gedicht . Heeft heel wat bij mij aan gericht. Je w...
16
4
Public

Gedicht; Zal de wolf dansen onder maan

De wolf blijft maar gaan. Met zijn gehuil onder de maan. Loert hij op naar de godin van de jacht. Die rond dwaalt in de nacht. Zoekend naar haar verloren pijl. Die haar woorden brengt in eigen stijl. Samen met de andere godinnen. Wil ze van de wolf winnen. De wolf die altijd loert. En altijd wat in zijn schild voert. Met zijn on...
13
8
Public