Pijnlijke handen

het is weer eens zover!! De MS slaat weer wat toe..... vermoeidheid op en top, en nee geen marathon gelopen, en mijn handen en benen lijken in brand te staan. Extra vermoeiend dit. Of ik nog niet genoeg aan mijn hoofd heb... Stress is funest voor ms-patienten, ik weet t, maar zie dat maar eens te vermijden in de huidige maatscha...

Mijn dagelijkse leven

Ik wil gaan proberen om een beetje bij te houden, te beschrijven, hoe het nu is om te leven met ms. Wat het betekent voor de rest van je gezin, familie en vrienden. Want MS heb je nooit alleen. De ziekte wel, maar niet alle gevolgen daarvan. Ik ben inmiddels gescheiden, leef alleen met om de week mijn kinderen bij mij. Bewust ge...

N relatie?!

Ik zit weleens te denken hè. Ja ja. Deze vrouw kan zelfstandig nadenken. Altijd gezegd, wil geen relatie meer. Waarom zou ik? Wil ik iemand anders belasten met mijn ziekte? Wil ik überhaupt wel weer n relatie? En toch mis ik het. Het gezelschap. De warmte. Gewoon het samenzijn met iemand waarbij woorden overbodig zijn. Gewoon ...

Even stilte

Ik blijf voor eventjes stil. Er gebeurt op dit moment teveel dingen tegelijk. Ook plaats ik even geen gedichten meer. Thanksxxxx

Loslaten van gevoelens

Loslaten van gevoelens is volgens mij onmogelijk. en toch moet t nu wil ik verder gaan. Moeilijk om dit te beseffen, des te moeilijker om het los te laten. Maar ik heb geen keus, wil ik verder dan zal ik wel moeten hoeveel pijn t ook doet. Misschien wel loslaten van n mooie vriendschap. Meen bijzondere vriendschap. Een vriendsch...

Gedichtenbundel Dromend leven

Vanaf vrijdag 7 febr is mijn gedichtenbundel Dromend leven te bestellen via onderstaande link. http://boekscout.nl/shop/

Weet t zo goed

Ik weet t zo goed. En toch laat ik t gebeuren. Elke keer weer sta ik t mezelf toe. mezelf open te stellen. Me te geven. Men elke keer weer stoot ik m'n neus. waarom ik t doe weet ik niet. Ik volg m'n gevoelens. Mijn verstand is ook niet goed in keuzes maken dus daarom mijn gevoelens maar. Maar goed, ook dat werkt niet. Ik ik ga ...

Wisselende stemmingen

Ik word gek van die wisselende stemmingen. Ik weet, het hoort ook bij mijn diagnose en toch. Dan weer vrolijk, dan weer verdrietig, dan weer in de put. Vermoeiend. En toch. Het hoort bij mij. Het maakt mij tot wie ik ben. Heb dan wel een diagnose. Ben idd ongeneeslijk ziek. Maarrrrrrr, ik ben niet mijn ziekte!!! Ik heb een ziekt...

Andere map

Even n technische mededeling. Mijn gedichten staan voortaan in een andere map. Dus mocht je ze willen volgen!!! Groetjes Rianne