Endometriose? of zwanger, nee toch een miskraam. deel 2

We zijn nu een hele tijd verder en ik ben klaar om mijn verhaal af te maken, om dit hoofdstuk af te kunnen sluiten en verder te kunnen gaan. Vorig jaar in juni heb ik een miskraam gehad, oorzaak onduidelijk. Ik weet het nog goed, disndag 8 juni mocht ik terug naar het ziekenhuis, een controle was de bedoeling, kijken of de vruch...

Endometriose? of zwanger, nee toch een miskraam.

Begin dit jaar had ik heel veel last van zoals gewoonlijk krampen, uitstraling naar de benen, onderrug en mijn borsten. Meestal zakt dit naar verloop van tijd weer af, maar nu bleef het. Na 2 maanden deze klachten, terug naar de huisarts, bang om voor de zoveelste keer te horen dat het 'normaal' is of, 'vaker voorkomt', toch geg...

Voor 12,50 mijn huis versiert voor de kerst

Het is crisis en moeilijk om voor een leuk bedrag je huis te versieren. Zo ook ik heb niet veel te besteden en om dan toch je huis te versieren moet je improviseren en creatief zijn. Ik ben gek met kerst en kan er veel tijd en aandacht aan besteden. Tips om aan kerstspullen te komen: - Marktplaats is vaak voor en na de kerst vee...