Soms blijkt inees dat je een andere koers moet gaan varen

Daar sta ik dan .. in volledig verbazing te trillen op mijn grondvesten .. Geraakt en aangeslagen .. angstig verlangend .. Mijn waarheid in twijfel weggevlogen ... Niets is meer hoe het ooit heeft geleken .. out off my comfortzone .... de controle verloren ....De radaren maken overuren .. in verwarring... in paniek .. Mijn buik ...
23
21
Public

De vuurdoop is begonnen ..

Het is een feit , misschien nog wel sneller dan verwacht . Mijn onderbuik had me al zoiets verteld, ik heb het gevoeld aan mijn water. En vandaag krijg ik de bevestiging dat mijn intuïtie weer zijn diensten bewijst . De spanning stijgt ik voel het frustratie level om me heen omhoog stijgen. Terug naar lang vervlogen tijden waar...
15
28
Public

Hoe overleef ik school , als nieuwe tijds kind

De laatste schooldag , met pijn in haar hart neemt ze afscheid van de lagere school. Ze verlaat haar veilig verworven plekje om de wereld tegemoet te treden. Op naar de wereld van massaproductie , prestatie en gelijkheid. Immers wie niet binnen de lijnen loopt die uitgezet zijn komt de grote boze wereld tegen . Wie geen goede ci...
7
13
Public

Er waren zaterdag twee echte weggeefpieten

Ik wil in het bijzonder graag stilstaan bij deze weggeefpieten. Immers geven zonder daar iets voor terug te verwachten is niet iets wat we dagelijks in het leven tegenkomen. Meestal gaat men er onbewust wellicht vanuit dat het geven wederzijds is . Maar geven zonder enig eigenbelang komt niet zo heel vaak voor. Toch is het een e...
17
20
Public

Spiegel van Sint en Piet aan de wand, de mooiste cadeautjes kreeg ik want…..

Dat die plazillabijeenkomsten garant staan voor een accute inkrimping van lovehandels door een overdaad aan in beweging zijnde lachspieren is inmiddels wel een feit. Dat die bijeenkomsten hartverwarmend en altijd reuze gezellig zijn daar hoef ik ook niet over te schrijven. Dat is alweer in veelvoud gedaan, daar kan ik echt niks ...
21
42
Public

Mijn surprice voor SAMTHAA

Donders waar ben ik nu weer in beland …. Mijn bloed begint te koken .. dit is geen zuivere koffie . wat ik je brom. Terwijl ik over het scherm scroll valt mijn mond steeds verder open van verbazing.. Ik zit aan het scherm gekleefd , en duik van het een in het andere. Is dit het werk van een geheime criminele bende , die underc...
21
28
Public

De hunkering naar leven, geeft de juiste portie lef.

Het onrustige gevoel neemt volledig bezit van haar, een ongekende angst maakt zich van haar meester. Haar hart klopt plotseling in haar keel. Ze krijgt het ineens heel benauwd, heel heet en druppeltjes zweet lopen vanuit haar oksels naar beneden. Schuchter kijkt ze even om zich heen. Zou iemand het opmerken? Ze staat te draaien ...

Stof tot nadenken

Het enige wat je kan doen is bidden Cis .. Maar jij bid natuurlijk niet … OOo en waarom zou ik niet bidden dan .. omdat ik niet geloof in god ? Ik bid wel degelijk mijn gebed is alleen niet tot god gericht .. nee ik bid tot mijn engelen en gidsen .. Een lach verschijnt op haar gelaat alsof ik de grootste onzin der eeuwen verko...

Een uitgestelde koffie

Soms dan komen er geweldige initiatieven aan me voorbij, die mijn brein laten wegzinken in een mooie wereld. Waar mijn fantasie met me op de loop gaat, en ik vanuit iets kleins iets groots wil maken .. Als onuitputtelijke wereldverbeteraar, dromer dat het ooit mogelijk is dat iedereen gelukkig kan zijn hier op aarde.. Gegrepen d...
11
15
Public