De wet van Murphy: Fietspech

Als er iets fout kan gaan, dan gaat het ook goed fout: de wet van Murphy in beknopte versie. Deze wet was het afgelopen jaar behoorlijk van toepassing op mij en mijn fietsen. Ja, u leest het goed, en nee, ik ben geen fietsliefhebber die drie verschillende soorten fietsen in zijn schuur heeft staan. Afscheid van mijn trouwe tweew...
0
0
Public

Dierenliefde gaat soms ver

Blij om uit de benauwde hitte van het verzorgingshuis te stappen, loop ik de verzengende hitte buiten in. Dit helpt ook niet echt. Als ik naar mijn fiets loop, zie ik dat ik niet de enige ben die een paar graadjes minder niet erg zou vinden. Met veel moeite schommelt hij over de weg, op zoek naar een beschut plaatsje. Bij het zi...
8
1
Public

Verslaving de baas

Als je verslavingsgevoelig bent, is het lastig om verslavingen te vermijden en zeker om er van af te komen. Ik weet van mezelf dat ik erg verslavingsgevoelig ben, waardoor ik vooral heel voorzichtig aan doe met drank. Ook raak ik pertinent zeker geen sigaretten aan, want daar wil ik echt niet verslaafd aan raken. Als jongere ben...
3
1
Public

Moeder, ik wil bij de revue

De serie Moeder, ik wil bij de revue is een ongekende kijkcijfer hit geworden voor Omroep Max. Na de hit Dokter Deen, is deze nieuwe serie weer een enorme hit met liedjes uit de jaren ’50 van Wim Sonneveld, die toen met zijn eigen revue volle zalen trok. De dramaserie is nog een paar maandagavonden te zien en tot 7 december zi...
7
0
Public