Weet iemand waar het adertje zit ?

HALLO BESTE LEZER...Misschien komt de vraag welke ik julie wilde stellen wat kinderachtig over,en is het feit ik niet met deze gang van zaken gecombineert met internet ervaring heb wel een beetje jammer voor mezelf ,toch stel ik mezelf dikwijls de vraag WAT DAAR OF GINDER MAG ACHTER STEKEN. Het is daarom ik wilde deze algemeene ...
2
4
Public

De gedachte bij ''DE KAARS'' is goud waard.

Het zijn niet enkel woorden van dank welke ik hierbij wil overmaken aan Ellen,maar ook wil ik aan allen mensen melden dat ik de gedachte-gang achter het voornemen om vrijdag een kaars te laten branden...en zeer mooie gedachte en gebaar van echt mede voelent mens te zijn. Alleen al het idee...om dergelijke boodschap via Plazilla ...
3
4
Public

De doos

S'morgens zie ik hen weer staan met warme koffie achter het raam De hand nu door het haar...verwijzent naar en slaap gebaar Met hoorn nu in de hand ...vertelt de hele tramalant Van wat gisteren is gebeurt ...soms goed dan slecht gekeurd En ik welke loopt in de straat... droom van zo'n electrisch aparaat Om zelf de koffie te kunn...
6
3
Public

De wereld in een notendop

Het lijkt alweer lang veel langer geleden dan de werkelijke tijd dat de Nederlandse formatie groep HET GOEDE DOEL zong BELGIE...en liedje waar uit moest blijken ook toen al Nederlanders niet echt tevreden waren met de toestand in Nederland en de wereld,Het is nu dat ik bij men terugkomst in Belgie vanuit Roemenie terug aan dat l...
3
6
Public

Heb uw ze ook gekregen ?

Waarschijnlijk vergeet ik er wel enkele...zij die je op sluwe wijze komen vragen om persoonlijke informatie,een daarvan is facebook...en ja ik moet zeggen voor iemand die nog niet zolang op het internet zit is het verleidelijk om zich op dergelijke site in te schrijven. Voor mezelf was dit ook zo,met weinig kennis over het inter...
3
6
Public

Mensen van goede wil

Elk van ons beschik er over,,, Verbonden aan de waare zin Elk van ons heeft duizend dromen Er is steeds weer en begin En begin waar einde staat Is de brug naar nieuw verlangen Want op einde van de vraag Komt het antwoord het vervangen Zet je schrap na elke daling Want daar komt er weer een berg Als je weet wat toch moet komen Is...
6
4
Public

Jij...die had moeten zijn ?

Jij... De rode draad in men leven ,van nemen en geven Die het licht zou laten schijnen ,problemen laten verdwijnen Tot wie ik bad voor t'eten van je brood ,die voor ons t'leven liet nu dood Je zou me beschermen vergeven en voorzien,van deugden en bovendien Had ik niets te vrezen als ik maar,regelmatig herhaalde het gebaar Met ha...
13
8
Public

Bedankt plazilianen voor...

Wie de laatste artikels van mijn hand gelezen heeft,zal begrijpen het niet zogoed met mij gaat,dat ik door deze omstandiheden dan ook nog moeilijk toekom om eens een mooi artikel te schrijven op plazilla. Het meg ook te begrijpen zijn dat men schrijft over iets wat op het ogenblik het meest invloed heeft op een leven en mijn lev...
24
24
Public

Slimme mensen hebben domme mensen nodig

Het klink allemaal zo mooi in de oren...GELIJKHEID...of ...DELEN...met je naaste, vroeger was ik naief en geloofde dat elkeen van ons voor deze principes stond,toch heb ik tot men speit moeten vaststellen dat deze waarden niet voor iedereen van toepassing zijn...ziehier een kleine anekdote. Wel ja op een dag ,nu weeral enkele ja...
11
10
Public