Cover: Jacht op het antiserum (In de ban van de wolf 2)

Wat is er hier veel veranderd zeg! Ik moest even zoeken hoe ik weer een artikel plaats :). Ik heb het ontzettend druk gehad en nog steeds druk bezig met het schrijven van deel 3 van In de ban van de wolf. Mark en ik wil dan ook met plezier cover 2 laten zien. Het boek wordt in september verwacht. Korte inhoud: Esther worstelt st...

Ik heb hem!

Ik kan niet goed beschrijven welke gevoelens er door me heen lopen :-). Maar ik ben echt blij en kan het niet geloven dat ik hem eindelijk in handen heb, laat staan dat het me gelukt is. Het lijkt net een droom :-). Ik heb gisteren het eerste exemplaar gesigneerd. Degene die willen komen naar de boekvoorstelling kijgen er een wo...

Verwacht eind maart begin april

In de ban van de wolf De veertienjarige Esther woont in een saai dorpje in de pyreneeën en leidt een doodnormaal leven. Ze heeft een bijbaantje in de supermarkt, helpt haar moeder in het huishouden en wil met haar vriendinnen naar een feestje. Maar aan dat zorgeloze leventje kom een einde … Op een avond, als Esther alleen thu...

In de ban van de wolf

Esther leidt een normaal puberleven, tot er op een dag drie mannen aan haar deur staan. Vanaf dat moment verandert alles. Ze krijgt het vermogen om in een wolf te veranderen, en weer mens te worden. Een gave waar ze lang niet altijd even blij mee is. Ze krijgt scherpere zintuigen en een sterker lijf – maar ze is niet veilig. D...
11
7
Public

In de ban van de wolf

Ik had beloofd om iets te laten weten wanneer ik meer wist. Het boek wordt verwacht eind maart.
10
8
Public

Cover van mijn boek

Hier is hij dan. Met veel plezier stel ik jullie mijn cover voor :-). Esther leidt een normaal puberleven, tot er op een dag drie mannen aan haar deur staan. Vanaf dat moment verandert alles. Ze krijgt het vermogen om in een wolf te veranderen, en weer mens te worden. Een gave waar ze lang niet altijd even blij mee is. Ze krijgt...
19
30
Public

Plitvice watervallen (Kroatië)

Ik ga er geen comentaar bij geven :-). De foto's spreken voor zich.

Maanduitdaging Juli

Steekwoorden: Maak van de volgende 10 woorden een mooi verhaal.Aanslag broer shock netwerk zaak buitenland geweerschoten getuigenverklaring leren jas gezwel Voor wie het aandurft: Schrijf het verhaal in 500 woorden, en nog meer uitdaging: maak er een romantisch verhaal van. Zo snel als ik kan ren ik naar de rivier. Achter mij ho...