Boeken van Victoria Jong (Petronel)

Ondertussen heb ik al enkele titels van kinderboeken op mijn naam staan, waarbij zowel de tekst als de illustraties van mijn hand zijn: Lotte houdt van knopen: Lotte houdt van knopen. Zij bewaart haar knopen in een doos. Elke dag bekijkt zij haar verzameling, maar het is een heel karwei om de knopen iedere keer weer uit de doos ...
19
16
Public

Een sprookje zonder einde ...

Bij mij is het varkentje met de lange snuit niet langsgekomen, want mijn sprookje heeft een mooi vervolg gekregen … Vol trots laat ik u kennis maken met mijn tweede telg 'Twee handen op één buik' Vorig jaar werd mijn allereerste prentenboek ‘Lotte houdt van knopen’ succesvol op het grote publiek losgelaten. Het was een h...
10
6
Public

Een waargebeurd sprookje ...

Dromen lijken nooit uit te komen, maar toch beleefde ik een waargebeurd sprookje. Tijdens mijn jeugd heb ik altijd een passie voor boeken en schrijven gehad. Ik vond het fijn om stelopdrachten te maken voor school, waar ik dan ook goede punten voor kreeg. Meermaals werd een stelopdracht van mij gepubliceerd in het schoolkrantje....
23
9
Public

Mijn goede voornemens voor 2013

Het nieuwe jaar komt met rasse schreden dichterbij. Veel mensen maken goede voornemens om het nieuwe jaar te starten. Ook ik maak goede voornemens en plannen die ik waar wil maken in 2013. Op die manier kan ik het nieuwe jaar met een schone lei en vol energie beginnen. Verder afslanken: Mijn eerste goede voornemen is een verderz...
7
0
Public

Verbazing, ongeloof en vreugde in één gevoel; kan dat?

Verbaasd kijk ik naar mijn rekeningafschrift. Dit kan toch niet waar zijn?! Dit is een droom! En toch staat het er: STORTING TER UWEN GUNSTE: 1 000 000 . Ongeloof neemt het kort over van verbazing en geeft de fakkel door aan vreugde. Mijn hart maakt menig vreugdesprong. Een gevoel van geluk overspoelt mij en ik begin te dromen ....
4
3
Public

Waar blijft het kerstgevoel?

Iedereen is zich volop aan het voorbereiden voor de kerstdagen. Ook ik laat mij meeslepen door de grote bevolkingsgroep die voor gezelligheid gaat. Kerstboom opzetten: Het voorbije weekend werd bij ons de kerstboom van de zolder gehaald. Ja, het is een kunstboom, drie jaar oud en ik vind hem nog altijd even mooi. Geen gedoe met ...
10
5
Public

Een nare droom. Wie kan hem verklaren?

Een rare droom waar ik totaal geen verklaring voor kan vinden. Wie kan mij hierbij helpen? Dromen: Ik droom regelmatig weleens, zoals de meeste mensen onder ons. Het gebeurt al eens dat ik midden in een droom wakker wordt, omdat het angstaanjagend is, of omdat ik schrik van een geluid. Maar daarna slaap ik meestal gauw weer in e...
15
10
Public

Mijn goede voornemens voor 2012

Het jaareinde is weer in zicht en mensen maken plannen en goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ook ik maak goede voornemens en plannen die ik wil waar maken in het nieuwe jaar. Afslanken: Mijn eerste goede voornemen is niet één van de gemakkelijkste. Ik wil graag 28 kilo afvallen in het nieuwe jaar. Ik wil dit niet overhaast...
15
16
Public

Xead op de man af.

In verleiding gebracht door de schrijfopdracht van madje88, probeer ik hier eerlijk en oprecht een antwoord te geven op de vraag: Wat levert Xead mij op? Hoe het begon: Aangezien ik op dit moment werkloos ben en ik op zoek ben naar een job die ik van thuis uit kan doen, ging ik op zoek op het internet. Ik heb veel verschillende ...
30
13
Public