Stoor je je als je in de spiegel kijkt ook zo aan de donkere kringen onder je ogen? Met deze simpele trucjes kun je ze zelf thuis verminderen! Eén manier om van donkere kringen af te komen is met rauwe aardappel: Je gezicht moet schoon en zonder make-up zijn. Neem een rauwe aardappel, was hem schoon en droog hem daarna af. Snij...
0
0
Public
door MYN
31/05/2013 23:33
Ik ben iemand die enorm kan genieten van lekker eten en ik zou nooit een streng dieet kunnen volgen. Sterker nog, ik sta er niet eens open voor om een echt dieet te proberen omdat ik weet dat ik het niet vol zou houden. Ik heb van nature best een snelle verbranding en daar at ik ook naar. Als tiener en twintiger ging dat nog wel...
4
0
Public
door MYN
26/10/2012 19:38
Erger je je ook zo aan die zwarte puntjes op je neus als je in de spiegel kijkt? In de drogisterij verkopen ze van die strips om mee-eters te verwijderen, maar mijn ervaring is dat de helft van die hardnekkige krengen blijft zitten. Probeer deze tip. Zo verwijder je zelf thuis die lelijke mee-eters! Wat zijn mee-eters? Mee-eters...
26
13
Public
door MYN
28/09/2012 12:12