Negativiteit ---> dankbaarheid... The secret!!!

Het is inmiddels zaterdagavond en laat mijn gedachten weer de vrije loop. Ik bedenk me net mijn verandering als persoon zijnde. Door de jaren heen ben ik veel veranderd. Het laatste jaar heb ik mijn grootste verandering meegemaakt. Hieronder zal het duidelijk worden wat het is. Overal om je heen maak je het mee. De focus van men...

Denken, denken, denken en denken

Inmiddels heeft het alweer vele nachten gevroren en is de temperatur een van mijn grootste vijanden. Kou ik hou er niet zo van, maar toch zijn er nog meer dingen die me niet lekker zitten. Inmiddels meer dan een maandje terug ook weer een jaartje erbij en dan begin ik mezelf weer vele vragen te stellen. Met als hoofdvraag, wat b...

Denken, denken, denken en denken

Inmiddels heeft het alweer vele nachten gevroren en is de temperatur een van mijn grootste vijanden. Kou ik hou er niet zo van, maar toch zijn er nog meer dingen die me niet lekker zitten. Inmiddels meer dan een maandje terug ook weer een jaartje erbij en dan begin ik mezelf weer vele vragen te stellen. Met als hoofdvraag, wat b...

Beetje bij Beetje

steeds meer gedachten stromen door mijn hoofd. De ideeën stapelen zich op. Het worden er steeds en steed meer. Ondanks dit krijgen de onderwerpen langzaamaan een plekje toebedeeld. Het zal niet lang meer duren voordat deze zich zullen gaan vormen tot een geheel. Wanneer het weer een geheel is, zal ik iederen weer gaan vermaken ...

Help mijn inspiratie is weg

Help ik ben me inspiratie kwijt!!!! Zoals als jullie bij mijn artikelen kunnen zien, heb ik al enige tijd niks meer geplaats. Ik vind dit zelf jammer, want ik doe dit graag. Helaas kan ik dit niet meer op papier zetten. Ik voel me al tijden goed. Eerlijk gezegd, zit ik super in mijn vel! Dit heeft echter een enorm nadeel.... Ik ...