In memoriam aan Zwarte Karel...(overleden op 26 maart 2014) Majoor Bosshardt ...(overleden op 25 juni 2007) & Herman Brood ...(overleden op 11 juli 2001) _____________________________________________________________________________________ Door mr. Albert Hein van der Schaft __________________________________________________...
11
20
Public
door Mr-van-der-Schaft-Raadsman-
26/03/2015 14:27
Bloot of naakt slapen ?…. en nog veel meer bedgeheimen! Zowaar mijn beste lezer, ik mopper wel eens over de onzin in dit land, maar vandaag moest ik er subiet om gniffelen. Gniffelen om de onzin dér onzin zeg maar. Zo wis en waarachtig. Mijn lieve Isabel kwam met een stukje tekst uit een vakblad der Nederlandse bedden speciaa...
30
9
Public
door Mr-van-der-Schaft-Raadsman-
06/02/2014 00:35
Zal ons Aard vergaan door God’s bestaan? velen laten ons geloven dat de Bijbel liet beloven dat ons Heer ‘t zelf zal doen zowaar een raar Geloof ’s fatsoen! zou juist de mens daar zelve niet zorgen voor het Aards verdriet? ons lieve Heer bouwde geen fabrieken liet zeeën niet verzieken maakte geen nucleaire onzin 't sloop ...
21
9
Public
door Mr-van-der-Schaft-Raadsman-
06/02/2014 00:34
Een pracht vraag! In mijn Plazilla PB ontving ik van een jongedame hier op ons aller Plazilla de vraag wat nu toch het verschil is tussen bloot of naakt? Deze vraag is mede tot stand gekomen inzake het stuk van de naturistische huisarts, waar ik ooit een zaak voor bemiddeld heb. Meneer werd als nudist uitgescholden door zijn buu...
27
11
Public
door Mr-van-der-Schaft-Raadsman-
05/02/2014 16:56
Alles over Lingerie en het lingerie onderzoek. Welke lingerie vinden mannen mooi? Wat willen dames voor lingerie ? Mijn beste lezer, u zult zowaar denken dat uw aller -soms enigszins rebelse- Albert Hein van der Schaft in zijn tweede jeugd beland is! Niets is echter minder waar. Mijn lieve Isabel vindt dat ik het hier onderstaan...
17
7
Public
door Mr-van-der-Schaft-Raadsman-
05/02/2014 16:53
Mijn beste lezer… Enigszins met gepaste bescheidenheid doch altijd met een brede glimlach alsmede wél overwogen besluiten… ga ik alhier iets schrijven wat mij zo mogelijk Plazilla vrinden kan gaan kosten. Nu weten velen mijn gedachten over vrinden. Laten we immers eerlijk blijven, hoeveel échte vrinden heeft een mens? In m...
36
32
Public
door Mr-van-der-Schaft-Raadsman-
01/02/2014 13:52
Waar mag u bloot lopen….waar mag ík bloot lopen? Alles over geoorloofd bloot zijn. Alles over blootlopen! Alles over naaktzwemmen en alles over naaktrecreatie... Vanmorgen beste lezer, was ik gezamenlijk met mijn lieve Isabel mijn aloude, vertrouwde studeerkamer aan het leegruimen. U weet mijn kleine advocaten alsmede juridis...
27
12
Public
door Mr-van-der-Schaft-Raadsman-
29/01/2014 12:50
Beste lezers, Moet ik dit nu wel of niet schrijven ? Twijffel alom.... Mijn jonge vrind (en oud student) Victor Brenntice u weet wel de eindredacteur der Xeadkrant is de afgelopen weken dichter bij ons in de buurt geweest dan menig Plaziliaan kon vermoeden. Notabene met zijn mobiele redactie kantoor waar meneertje de beschikking...
32
29
Public
door Mr-van-der-Schaft-Raadsman-
28/01/2014 11:22
Modetrends 2014- 2015... De vraag komt elk jaar wie maakt de nieuwe mode waar lange rokken, korte rokken het haar in lange lokken blond of bruin recht of schuin 't werd fel gekleurd niet getreurd uw spijkerbroek blijft hip wie haalt u uit de winterdip H&M, C&A, of Charles Vögele misschien had u Gaastra al gezien? Oilily...
22
12
Public
door Mr-van-der-Schaft-Raadsman-
14/01/2014 19:42