Een nieuw leven - deel 4

Deel 4! Een nieuw leven Mijn nieuwe leven in Amerika is begonnen. Ik heb veel met mijn ouders gepraat, ze vinden het wel heel snel gaan, maar ze geloven me. Als dit is wat ik wil, moet ik dat doen. In mijn High School jaar had ik bijna nooit last van heimwee, omdat ik wist dat ik terug zou komen. Maar nu ik bij Collin en zijn fa...
0
0
Public

Mijn toekomst? - deel 3

Deel 3! Mijn toekomst? Mijn High School jaar in Amerika zit er alweer bijna op, ik ben hier nog maar een maand. Het is allemaal zo snel gegaan, ik heb geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Al helemaal niet nu ik Collin het ontmoet, we zijn nu al meer dan een half jaar samen. Ik viel gelijk voor hem, en hij blijkbaar ook ...
0
0
Public

Toekomstdroom - deel 2

Deel 2! Toekomstdroom: deel 2 "OMG!" zeg ik. Wauw wat mooi, ze hebben zelfs een zwembad in hun huis. "Do you like it?" vraagt mijn hostmom. "Yeah, I do! It's just, wauw." Mijn hostsis pak mijn hand en trekt me mee de trap op. "Come," zegt ze. "I will show you your room." Ik ren achter haar aan naar boven, over de kolossale trap....
0
0
Public

Mijn toekomstdroom

Dit is deel 1 van vier verschillende verhalen die toch allemaal bij elkaar horen. Toekomstdroom Iedereen heeft vast wel een droom, iets wat je in de toekomst heel graag wilt. Of misschien wil je het nu wel, kun je niet wachten tot de toekomst. Mijn toekomstdroom is om naar Amerika te gaan. Voor een jaar naar een Amerikaanse High...
0
0
Public

Deep in the hole

Niet zeker of mijn Engels helemaal klopt,,, Deep in the hole Deep in the hole The deep dark hole Nobody’s with me Nobody’s going to save me I stand there all alone Deep in the hole The deep dark hole I can’t see a thing I can’t see the light Because I’m gone Deep in the hole The deep dark hole Don’t know what to do D...
3
0
Public

Gelukkig

Een verhaal waar ik zelf eigenlijk helemaal niks over weet, ik spreek niet uit ervaring;) Ik heb veel boeken over tienermoeders gelezen, vandaar dat ik er wel iets over kon schrijven. Gelukkig Haar handjes grijpen naar mijn haar, haar blauwe ogen volgen de bewegingen. Ik kijk met waterige ogen toe, ik ben zo trots en zo blij. Ik...
0
0
Public

Mijn geheim

Ik heb de laatste tijd geen nieuwe verhalen geplaatst, maar ik heb ze wel gemaakt. Dit is een beetje een onwerkelijk verhaal, ik wist niet meer hoe ik het kon doen dus heb ik maar wat bedacht... Mijn geheim Ken je dat? Je hebt iets gedaan wat je aan niemand mag vertellen. Het is zo erg dat niemand het mag weten, het kan gewoon n...
0
0
Public

Toekomst - gedicht

Ik moet voor het vak tekenen een verhaal, gedicht of lied scrijven over "toekomst" en daar later een tekening bij maken. Ik heb een gedicht gemaakt, ik ben benieuwd of jullie het mooi vinden. Ik weet nog niet zeker of ik deze doe, misschien maak ik er nog wel één. Toekomst Er zijn dingen Die je zeker weet Zoals je weet dat gra...
3
0
Public

Ik zag iets ergs

Verhaal gemaakt met school. Ik zag iets ergs Het staat me allemaal nog helder voor de geest, het beeld flitst nog elke dag voor mijn ogen. Het was woensdag 4 september, ik fietste alleen en was bijna thuis. Voor mij fietste een meisje, ze zat bij mij in de klas. Ze was erg stil, zei niet zoveel, maar ze leek me wel aardig. Net t...
6
4
Public