Gebroken relatie

Waar is nu toch de waarde van mensen om ons heen, Ik voel me zo verlaten, ik voel me zo alleen. Heeft iedereen wel een hart en een gevoel, Inlevingsvermogen of een doel? Ik twijfel in deze moeilijke tijd, Ik raak mezelf heel even kwijt. Het was de laatste tijd toch goed? Ik weet toch dat het zo wezen moet? Ik dacht dat ik hem lo...
0
0
Public

Onzichtbare ziektes

Soms snap ik het niet, mensen die altijd commentaar hebben op anderen.Die kan dit niet, die kan dat niet! Waarom geven mensen meteen commentaar, waarom is er meteen kritiek? Wie weet wat de achterliggende gedachte is? Wat voor leed er verscholen is acher iets niet kunnen? Vaak zijn het onzichtbare ziektes waardoor iemand erg moe...
8
0
Public

Vrienden zijn belangrijk!

Vrienden zijn belangrijk in ons leven. Ik mag dat steeds meer ervaren, dat vrienden zorgen dat je verder kunt als je het zelf niet meer weet. Ook zelf vrienden helpen is heel fijn, je gaat elkaar waarderen. Daarom heb ik pas dit gedicht voor mijn vrienden geschreven, als dank voor alles wat zij voor mij doen! Vrienden Vrienden z...
3
0
Public