Levensupdate: Lat Relatie, verhuizingen, nieuwe baan etc.

Ik zag dat ik al een jaar niets meer heb geschreven, dus ik dacht laat ik een update plaatsen van wat er gebeurd is en waar ik nu in het leven sta. Voor de geinteresseerden! Ik heb al sinds maart 2015 officieel een relatie met mijn huidige vriend. Na een half jaar gingen we beiden op kamers om te studeren in Enschede en Eindhove...
3
0
Public

Afvallen, op een gezonde manier! Zonder veel beweging.

Wie wilt nou niet afvallen en mooi op gewicht te blijven? Ik heb veel dieten geprobeerd en niets hielp bij mij. Hieronder mijn verhaal over hoe het wel is gelukt! Ik woog in 2011 85 kilo. Ik was in de zomer naar iran gegaan en het was 50 graden daar. Mijn maag blokkeerd bij warm weer, dus ik heb heel weinig gegeten en alleen wat...
13
7
Public

Relatieverhalen

Liefde is best een apart iets wat veel mensen hebben.Ikzelf heb het nog niet echt meegemaakt, maar ik hoor van veel mensen dat het een fijn iets is. Mijn beste vriendin heeft nu al 3 jaar een relatie met haar vriend en ze is helemaal gelukkig.Ze zegt dat liefde niet een en al vrolijkheid is, maar juist ook verdrietige en woede m...
10
5
Public

Hoe moet ik mijn wenkbrauwen epileren en bijhouden? Bij welk gezichtsvorm?

Hoevaak loop je wel niet over straat en kom je iemand tegen waarvan je denkt: "Wat heeft die voor een lelijke wenkbrauwen?". Nou in mijn geval: Heel vaak. Of mensen hebben het abnormaal dun geepileerd, of ze hebben maar een halve wenkbrauw aan beide kanten. Natuurlijk moet je eerst weten wat je gezichtsvorm is. Deze kun je hier ...
8
2
Public