Gualtiero, de gondelvaarder

Hij weet het. Er gaan geruchten die nooit zullen verstommen. Hij zal nooit verbintenissen aangaan, dat is zijn lot. Vereenzaming, door een verleden dat hem altijd zal achtervolgen; dat is zijn meedogenloos uitzicht. Gevangen in zijn eigen identiteit, is de straf die hij geërfd heeft van zijn opvoeders. Hij schuurt zijn rug tege...
17
34
Public

Horoscoop Oktober 2014

De meeste horoscopen slaan nergens op. Ze zijn zo algemeen als de pest; er is altijd wel iets waarin je jezelf herkent om zodoende geloofwaardig over te komen. Er zijn heel veel mensen die erin geloven en zelfs hun doen en laten erop afstemmen dus dit liet mij de volgende, enige waardevolle, horoscoop opstellen, in de overtuigin...
19
30
Public

Wie is LadyDi?

Lang geleden heb ik dit account aangemaakt omdat ik in een zwaar gelovige omgeving bivakkeerde. Dat belemmerde mij in mijn schrijven; mijn woordkeus is niet altijd Christelijk of bijbels in zijn algemeenheid. Ik had toen maar twee smeuïge artikelen geplaatst die behoorlijk vaak gelezen zijn. Opvallend is dus wel dat je niet bek...
23
28
Public