Ik kan niet wachten!

Aaaaaaaaah schiet toch op, ik wacht nu al zolang. Dit hoor je vast vaak en zeg je misschien ook. Nou, nu kan ik niet wachten tot 28 en 31 maart. De 28e word ik 10 jaar èn zijn papa en mama 12,5 jaar getrouwd en de 31e gaan we de katjes ophalen. Ik heb er zo'n zin in! Heb jij ook iets waar je nu al naar uitkijkt, maar wat lijkt ...
0
0
Public

Het Boekenbeest.

Ik ben nou wat je noemt een boekenbeest. Ik ga heel vaak naar de bibliotheek en heb een enorme boekenkast waar ik al mijn boeken maar in moet proppen. Nu kijken veel kinderen vooral filmpjes in plaats van dat ze boeken lezen. Boeken worden helemaal vergeten, behalve met de Kinderboekenweek natuurlijk. Veel kinderen lezen ook gee...
2
1
Public

De Rechten van het Kind.

Dit is mijn werkstuk voor school over de rechten van het kind. 1. De rechten van een kind. Elk kind heeft dezelfde rechten. Het zijn er erg veel en ik ga er wat van opnoemen. Gehandicapte en ook normale kinderen hebben recht op zorg. Kinderen hebben ook recht op bescherming tegen arbeid en op een naam en nationaliteit. Dan hebbe...
6
2
Public