De Kerst.( Narcisme)

De kerst komt er weer aan en voor vele mensen een feest van eten en geluk. Elk jaar vier ik heel uitbundig kerst, zodat mijn kinderen later in ieder geval iets hebben om als traditie te bewaren. Grote boom, elk jaar weer tot aan het plafond, geen kunstboom en niets kleiner dan 2 meter. Elk jaar zocht ik mijn boom zelf uit, die m...
3
2
Public

Scheiden en Narcisme 2.

Daar zit ik dan, verslagen en eigenlijk helemaal uit het lood geslagen.De zitting waar een half uurtje voor was uit getrokken, duurde ruim een uur. Afgelopen nacht bijna niet geslapen, lag maar te draaien met een adrenaline om u tegen te zeggen. Ik wist zeker dat alles afgewezen zou worden door dat stomme ouderschapsplan. Ik was...
3
3
Public

Narcisme en scheiden.

De titel zegt het al, als het goed is, ben ik morgen om deze tijd eindelijk gescheiden van mijn narcist. Eindelijk, omdat ik al ruim twee jaar bezig ben met de scheiding, nog steeds staat hij nergens ingeschreven in het GBA in Nederland. Ook betaald hij geen alimentatie voor ons kind, omkijken naar hem doet hij ook niet. Natuurl...
4
3
Public

Narcisme, overleven en weer leven.

Zo na de feestdagen, kijk je soms even terug, nou ja, ik dan. Waar ik tot 4 jaar geleden altijd met angst en beven de feestdagen inging, keek ik er nu naar uit. In de afgelopen jaren met mijn narcist, was het altijd ruzie en afwachten tot het geweld om de hoek kwam kijken. Ik ben heel wat verloren door deze relatie, maar van mij...
6
2
Public

Narcisme en de wet.

Staan Narcisten boven de wet? Soms als ik weer eens contact heb met mijn advocate, vraag ik me wel eens af of en hoe narcisten boven de wet kunnen blijven staan. Weet niet of ik de enige ben, die de ervaring heb dat ze zelfs de wet naar hun hand kunnen zetten. Maakt niet uit over waar ik dan over begin, de scheiding, alimentatie...
6
2
Public