Mijn droom van vannacht (Echt heel erg!)

To Live or To Die © Ik werd vannacht wakker uit de meest vreemde droom die ik ooit gehad heb. Het kussen was zeiknat maar het was een dubbel gevoel waarmee ik wakker werd. Aan de ene kant klopte mijn hart nog in mijn keel maar aan de andere kant had ik een gevoel van totale overwinning. Dit is wat ik droomde.... Ik sta in de fi...
13
3
Public

Mijn spierziekte en ik...

Mijn spierziekte en ik zijn niet de dikste maatjes. Hij plaagt me iedere dag en ontneemt me mijn nachtrust. Hij maakt me moe en soms vreselijk lusteloos. Toch horen we bij elkaar en ik weet dat hij me nooit meer zal verlaten. Leer er maar mee leven zei de neuroloog in Utrecht en ga er maar vanuit dat zijn aanwezigheid steeds mer...
29
9
Public

Fouilleren en seksueel misbruik

Ik weet niet of ik 100% gelijk heb maar ik denk dat je als slachtoffer van seksueel misbruik veel meer last er van hebt als je gefouilleerd word. Met name als ik voor mezelf praat is dit hele gebruik een zware inbreuk van mijn privacy. Meestal gebeurt het door een mannelijke agent en als je net als ik bent misbruikt door een oud...
20
5
Public

Maar eerst even dit...

Ik heb me voorgesteld op deze mooie pagina maar ik vind het wel fair om een aantal dingen uit te leggen. Zoals jullie kunnen lezen is mijn leven niet een standaard leven geweest (Boek: Aan iedereen die me lief is) Het vervolg is een (wederom) op waarheid berust boek maar het is soms erg moeilijk om bepaalde dingen en situaties u...
12
3
Public

WWW.FFVOOSTELLEN.NL

Even voorstellen... Mijn naam is Erwin maar men noemt me meestal Edje dus @je is mijn schrijversnaam geworden. Na een huwelijk van vreselijk veel jaren ben ik uiteindelijk gescheiden van de moeder van mijn kinderen. Na mijn scheiding begon het turbulente leven waardoor ik zoveel levenservaringen heb opgedaan, dat ik er een tweed...
12
5
Public

Aan iedereen die me lief is... (Compleet boek)

Erwin Agteresch Aan iedereen die me lief is.. Copyright © 2010 Erwin Agteresch Druk: www.boekscout.nl Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Inhoudsopgave ...
12
9
Public

Aan iedereen die me lief is... Hoofdstuk 12

2010 Het is nu 2010 en weer heb ik me voorgenomen dat dit jaar toch echt een beter jaar gaat worden. Normaal doe ik niet aan goede voornemens maar dit jaar heb ik er een paar, namelijk: er persoonlijk voor zorgen dat die ellendige echtscheiding er eindelijk een keer door komt, zuinig zijn, en waar ik kan zoveel mogelijk mensen h...
10
4
Public

Aan iedereen die me lief is... Hoofdstuk 11

2009 een nieuw begin? Het nieuwe jaar was begonnen en ik had me heilig voorgenomen dat 2009 een goed en totaal ander jaar zou gaan worden. Het eerste dat moest gebeuren was zorgen voor een ander onderkomen want dit was te duur, te groot en te ver weg van mijn kinderen. Ik zegde de huur via mail op en vroeg mijn vader of ik niet ...
7
1
Public

Aan iedereen die me lief is... Hoofdstuk 10

Waarom? De grote "waarom" vragen kwamen bij me naar boven en op de meeste vragen wist ik zelf geen passend antwoord. Waarom gebeurde dit allemaal? Was ik dan echt zo'n vreselijk iemand om mee te leven? En nog meer van die onopgeloste vraagstukken, waarvan ik nog steeds hoop dat ik er ooit een antwoord op zal krijgen. De tweede k...
7
1
Public