Talent(loos)?

Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel programma’s waar je aan heel TV-kijkend Nederland kunt laten zien hoe getalenteerd je wel niet bent. Zelf kijk ik niet naar deze programma’s, ik weet dat het allemaal doorgestoken kaart is. Toch lijkt het alsof iedereen ineens een verborgen talent heeft, én ook nog eens de drang heeft om ...

Struggles in het klaslokaal

Oké daar gaan we weer. Zuchtend loop ik het lokaal binnen. Ik vraag me af welk ongemak ik vandaag weer tegen zal komen. Gister was het er enorm koud, en eergisteren stonk het er alsof een groep sporters zich uit de naad had zitten werken. Ik loop naar binnen. Cold it is, duidelijk dat ik mijn jas aanhoud deze les. Nu maar hopen...

Zomerse gegrilde Steak salade met Aziatische dressing

Een heerlijk zomers recept voor gegrilde Steak salade met Aziatische dressing. Heerlijk voor bij de lunch, als tussendoortje, of als avondmaaltijd. Ingrediëenten voor 2 porties: 1 rib eye steak 1 eetlepel sojasaus 1 theelepel steakkruiden naar smaak 1/2 citroen, gepersd 2 eetlepels rijstazijn 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels w...

Twee heerlijke recepten voor wafels

Bosbessenwafels met snelle bosbessensaus (Voor 6 personen) Ingredienten 3 eierdooiers, losgeklopt 2/3 kop melk 2 kopjes bloem 1/2 theelepel bakpoeder 1/2 theelepel zout 1/4 kop gesmolten boter 3 eiwitten, stijfgeslagen 2/3 kopje bosbessen 1 1/2 kopje bosbessen 3 eetlepels honing 1/2 kop sinaasappelsap 1 eetlepen maïzena Bereidi...
10
4
Public