Nuit Debout

Nuit Debout is Frans voor 'de hele nacht rechtop' vrij vertaald ‘de nachtbrakers’. Demonstraties door heel Frankrijk, dorpen en steden plat gelegd door vuur en vlam met de nodige drank er in gaan de protesterende Fransen stad en land af om hun ongenoegen te tonen aan heel het Franse volk en daarbuiten en daarbij laten ze zic...
0
0
Public

Wie dit heeft gemist is doof en blind!

Het Onvoorwaardelijk Basis Inkomen. Een OBI dus. Wat is een Basisinkomen? Een basisinkomen is een vast (maand-)inkomen, dat de overheid aan iedere burger verstrekt of garandeert zonder daar voorwaarden bij te stellen. Het heet basisinkomen omdat het net genoeg is om van rond te komen. Wie een hoger inkomen wil blijft aangewezen ...
7
15
Public

Mijn bloed kriebelt!

Ja mensen daar ben ik weer! Ik heb weinig tot niks van me laten weten, geen zin, geen inspiratie om te schrijven dan hier en daar een reactie te plaatsen. Geeft niet het leven gaat immer gewoon verder. Mijn bloed kriebelt, en ik heb wel een idee waar dat vandaan komt. Onlangs ben ik er via via achter gekomen dat mijn grootmoeder...
12
15
Public

Het leven is net zo veranderlijk als het weer!

Dit geloof je niet! Tenminste ik niet! Mijn zoon die bij zijn vader was ingetrokken op mijn verzoek, is weer thuis. Naar mijn inzien onder zeer verdachte omstandigheden. De eerste week bij zijn vader brak hij zijn sleutelbeen, daar zit nu een plaat op dus hij gaat nu door het leven als iron man (black sabbath) Hij had werk maar ...
2
0
Public

Ik heb het gedaan!

Ik ben overgestapt! Ja, u leest het goed, ik ben veranderd van energie maatschappij, dus ik heb het gedaan! Ik hoor u denken waarom in vreedesnaam? Nou de doorslag kwam na een kranten artikel van mijn eigen nutsbedrijf. Ik zit al sinds ik 20 ben bij de PZEM later Delta. Jaren lang hadden deze jongens hier het alleen recht, maar ...
2
0
Public

En toen kwam het onvermijdelijke!

Ik heb in de bijna 51 winters die ik op deze aardkloot rondloop al heel wat meegemaakt, maar dit was voor mij het toppunt! Eerst moest mijn dochter noodgedwongen het ouderlijkhuis verlaten...daar had ik het best moeilijk mee maar ze komt elke dag nog wel even buurten. Mijn jongste zoon van bijna 2 meter slaagde niet voor zijn VM...
4
11
Public

En jawel hoor, het is zo ver ik ben er aan koud!

Ik zit al sinds november 2002 afgekeurd bij de sociale dienst, en ik heb het van kwaad naar erger zien gaan...hier onder volgt een verhaal en daar gaat mijn haar recht van overeind staan. Mijn dochter inmiddels 20 zomers jong, zat vanwege een slechte knie ook bij de sociale dienst. Dat moest wel want ze kon niet werken, maar de ...
4
4
Public

Preiprol ook wel bekend als prei met een ei!

Benodigdheden: Een flinke pan, een aardappel stamper water, ! kilo prei, eerst goed wassen en daarna even koken 5 eieren, zout, peper en nootmuskaat (op de prei) Genoeg aardappelen geschild en gekookt hierbij kun je meteen je eieren bij mee koken. Een klein beetje azijn, een paar druppels is al voldoende! 400gr gerookte spekjes ...
4
0
Public

Het onderbuik gevoel en ergernissen!

Iedereen kent het wel, het onderbuik gevoel soms misselijk makend of vlinders in je buik. Het is mijn intuitie en die volg ik dan ook, wat er ook gebeurt! Je gaat een middagje lekker shoppen met de kinderen, waar ik meestal ga is het altijd druk en geen doorkomen aan als je met de wagen bent. Politie agenten rijden hier dus ook ...
3
0
Public