0
0

Paidverts! De moeite waard.

Vorige maand is de website PaidVerts gelanceerd. Een nieuwe PTC website, maar dan wel op een andere manier opgebouwd. PAID TO CLICK PaidVerts is een Paid To Click website (PTC). Met Neobux of ClixSense heeft PaidVerts 2 grote een succes volle voorgangers, maar er zijn er nog honderden andere PTC. Bij allemaal krijg je uit eindel...
2
1
Public

Kiss Pics, Kan dit een hit worden of niet?

Kiss Pics zijn foto’s waarbij iemand of meerdere personen zich op de foto laten zetten met op de achtergrond (, er naast of er voor) een zoendend stelletje. Ik ben er mee begonnen in 2008 of 2009. Toen ik de foto’s eenmaal op mijn facebook ging zetten kwam ik er achter dat veel mensen dit wel grappig vonden! Er kwamen steeds...
6
2
Public

Is de boerenfox de Ideale hond?

Mijn hele jeugd lang hebben we altijd honden gehad, de ene was natuurlijk leuker dan de andere. Maar door dat wij een aantal verschillende soorten honden hebben gehad ben ik mee te weten gekomen over het karakter bij verschillende rassen en de uitelijke voor- en na delen. Op dit moment hebben we een Boerenfox. Vanaf dat ik mij d...
0
0
Public