Diergaarde Blijdorp

Hallo allemaal, Ik kom weer even om een hoekje kijken. Vandaag zijn we heerlijk in Diergaarde Blijdorp geweest en eigenlijk ben ik wel trots op de foto's, die ik graag met jullie wil delen. En wat was het een lekker weer hè? In de eerste plaats gingen we ernaar toe voor de jonge ijsbeertjes, en gelukkig gunde moeder ons een bli...
41
61
Public

Elly maakt havermout (deel 1 van 6)

Het verhaal hieronder wordt lang dus ik houd de inleiding kort. Ik ben dus een paar dagen bij mijn zus Elly. Je weet wel: die muts die hier ook wel eens poogt te schrijven. Ik heb even afstand genomen van Plazilla, maar dit is een noodgeval. Goed, we gaan meteen over tot de kern van de zaak. Elly vraagt aan mij op deze zonnige d...
19
47
Public

Tut, tut

‘Goedemorgen meneer Tersteggen, neemt u plaats.’ ‘Dank u, psychiater, typische stoel.’ ‘Wilt u koffie?’ ‘Nee, ik teer op thee, alstublieft.’ ‘Juffrouw Janny, wilt u een thee en een koffie brengen?’ ‘Wilt u er iets bij?’ ‘Toespeelt u op taart?’ ‘Nee, sorry, slechts koekjes.’ ‘Doet er niet toe, da...
16
22
Public

Noodoproep: stop ermee!

Echt, ik sta met mijn rug tegen de muur. Geen idee hoe ik dit aan moet pakken en of enige voorzichtigheid geboden is, want ik ga wellicht wel op wat tere zieltjes of gevoelige tenen trappen. Weet je, u bedoelt het goed. Dat is het probleem niet. Het is heerlijk om erachter te komen dat vriendelijkheid nog steeds bij velen hoog i...
24
74
Public

Amarillis

Met Kerstmis heb ik een alleraardigst bakje gekregen van mijn dochter, waar een bol inzat van een Amarillis. Tijdens de groei heb ik foto's gemaakt. Hoe is het mogelijk, dat dit eruit komt! KOFFIE?
20
27
Public

De nachtmerrie van het gele koffiekopje.

Op een andere schrijverssite, die vele malen mindere kwaliteit leverde dan men hier over het algemeen gewend is, ontmoette ik Yrsa. Zij plaatste toen een vervolgverhaal dat ik trouw las, en zo is onze vriendschap begonnen. Op die site was nul toezicht dus er kon grenzeloos gedold worden, wat wij dan ook graag deden. Als we wiste...
32
108
Public

Onze kat Ruby is aangereden door een auto

Helaas wordt er in een dorp nog altijd te hard gereden. De straat die voor ons huis loopt, wordt aan twee kanten gebruikt om te parkeren. Kinderen en dieren kunnen zomaar oversteken en een auto kan dan nooit op tijd afremmen, omdat ze opeens van achter een geparkeerde auto de weg opschieten. Donderdagavond om 19:30 uur, kregen w...
36
78
Public

Korte update Ruby

Ruby, onze kater, die inmiddels 2 jaar is, is gisteren om 20:00 uur aangereden door een auto en daarna spoorloos verdwenen. Hij kwam om 13:00 uur spontaan binnenlopen. We zijn net terug van de dierenarts. Er is niets gebroken maar hij is enorm gekneusd. Zijn blaas hebben ze met een katheter moeten legen. Zijn staart is dermate g...
33
55
Public

Ik baal!

Ruby is om 20:00 uur aangereden, hier voor de deur. Getuigen hebben gezien dat de auto daarna keihard door reed. Ruby is met een slepend pootje nog weggevlucht, en sindsdien is hij zoek. Laat duidelijk zijn dat we ons ernstig zorgen maken. We lopen telkens een rondje met een zaklamp, om te zoeken tussen bosjes en dergelijke. Daa...
25
85
Public