Zweten met Mozart, truth or dare....?

Zwetende vingertjes glijden over het toetsenbord, zojuist werd me het hemd van mijn lijf gevraagd in dit artikel. Maar wie A zegt en nog steeds een grote mond heeft bij B, moet op de blaren zitten. Ik zag in het artikel van miss Mo een vraag over mijn favoriete liedje. Dat is namelijk een ongelooflijk moeilijke vraag, want m'n f...
32
12
Public

Truth or dare met Mozart (2)

Vervolg op: Truth or dare met Djarum (1) Ja hoor, Djarum weer met zijn grote mond. Hij kon het niet laten om een Plazilliaanse 'lichtjes' uit te dagen. Met rode oortjes las ik het artikel, leuk dat ik op mijn leeftijd nog steeds kan blozen en ben blij dat niemand mij ziet zitten voor mijn beeldschermpje. De vraag van Moz@rt en h...
21
6
Public

Mijn manier om minimaal 10 kilo af te vallen

Een paar weken geleden ben ik de uitdaging met Karina aangegaan om minimaal 10 kilo af te gaan vallen. Het heeft dus even geduurd voor ik mijn eerste artikel over dit onderwerp geschreven heb. Stiekem ben ik al begonnen met de afvalrace en de eerste hoopgevende resultaten zijn binnen. De eerste 4 kilo zijn eraf en daarmee zit ik...
59
30
Public

Nieuwste App: 4 plaatjes 1 woord. Wie doet er mee? (5)

Nieuwste App: 4 plaatjes 1 woord. Wie doet er mee? (5) Op initiatief van P1eter is de Zilla "4 plaatjes, 1 woord" opgestart. De laatste van Lucifall heb ik bijna gewonnen, maar vanwege mijn leeftijd kreeg ik toch de eer. :) Associeer de 4 plaatjes en vorm een woord van 6 letters uit de 12 opgegeven letters... Wie is de volgende ...
23
28
Public

Liedje voor als je bijvoorbeeld in de tropen woont en af en toe een mooie winterse dag mist

Laatst een song om vrolijk van te worden, maar daar kon ik een Balinese Plazilliaan niet "blijer" mee maken. Toen ik zelf een tijdje in de tropen woonde, verlangde ik heeeeeel soms (echt niet te vaak hoor) naar een mooie herfstdag of een sneeuwlandschap met die heerlijke verfrissende kou. Dat soort dagen heb je gewoon niet in de...
20
10
Public

Zing Zing Zing

Het waait en het stormt, vandaag is de zomer begonnen. Maar toen ik vanmorgen uit mijn raam keek, had ik nou niet het zomerse gevoel, ik ben bang dat meerderen die mening delen. Je wordt er niet vrolijk van, want het liefst zit je met je bolletje in het zonnetje. Depressief belde ik mijn huisarts of hij een remedie had tegen dez...
23
10
Public

Complot Theorie: Sterven onze zeeën binnenkort?

Met opzet de zee vergiftigen...... Hoe je soms kan verdwalen op het internet en vervolgens op een aantal plekken wat vreemde dingen tegenkomt. Dan wordt je nieuwsgierig en gaat een beetje verder graven. Zo was ik bezig met een artikel over de X-prize. Een team won een prijs met een uitvinding om olie te verwijderen van het water...
15
10
Public

Javaanse Trance

Op Java ging ik regelmatig naar een restaurantje waar een prachtig uitzicht over de Sawah's was. Dan moet ik altijd denken aan deze muziek. Als je de omgeving en het uitzicht erbij fantaseert, dan is deze Javaanse 'Trance' goed op zijn plek. De link bestaat uit verschillende stukjes van onderstaande CD. Meer kon ik er niet van v...
23
7
Public

Ik droomde van een reis

Ik droomde van een reis, het was een reis die ik moest gaan maken van iemand die dat tegen me zei. Ik weet niet meer precies wie het tegen me zei, ik probeer alle flarden van mijn droom met elkaar te verbinden. Het was een gekke reis, wel een mooie reis, maar ook een reis waarbij veel vraagtekens opdoemden. Ik ga proberen de vre...
30
10
Public