Krijg jij niet meer die aandacht die je verdient? Samen met mijn zoon van 14 jaar lig ik te chillen op de bank. Of zoals wij vroeger zeiden: "we hangen samen voor de buis". Dan komt er weer zo'n reclame voorbij... Zo'n reclame waarvan ik denk is dit normaal tegenwoordig? Wordt ik oud, ben ik ouderwets? In wat voor maatschappij g...
7
4
Public
door Catootje68
14/11/2014 15:27
Afgelopen zomer had ik het voorrecht om van een mooie vakantie in IJsland te mogen genieten samen met mijn zoon van 13 jaar. Wat een prachtig mooi land met een overweldigende natuur. Voor het eerst in mijn leven heb ik een echte gletsjer mogen bewonderen wat onwijs gaaf was dat. Vanuit de gletsjer Vatnajökull dreven de ijsschot...
3
0
Public
door Catootje68
12/09/2013 19:59
Afgelopen weekend heb ik heerlijk genoten van een weekendje weg met mijn vriend. We hadden een hotel in Bergen en zijn daar gaan fietsen in de omgeving. We hebben genoten van de mooie omgeving, de bossen, de duinen, het strand en van elkaar. Geheel niet gepland hebben we toen spannende foto's gemaakt op het strand bij Egmond aan...
15
3
Public
door Catootje68
10/06/2013 13:05
Scheiden doet lijden Het is alweer meer dan 5 jaar geleden dat mijn man ons verliet, mij en mijn zoon die toen bijna 8 jaar oud was. Ik had de scheiding niet aan zien komen, was gelukkig met hem en hield erg veel van hem. Hij was achteraf gezien niet zo gelukkig met ons huwelijk. Helaas heeft hij dit nooit met me besproken en is...
16
3
Public
door Catootje68
06/06/2013 16:13