25 Dingen die je nog niet wist over Pixar

25. 'Tin Toy' Was het Originele 'Toy Story Pixar's korte filmpje "Tin Toy", de eerste CGI film die een oscar won, was de oorspronkelijke inspiratie voor de film 'Toy Story'. De film zou zijn gebaseerd op de hoofdkarakter Tinny van de korte film. Tinny zou in de film "Toy story" verloren raken met ander speelgoed, een buikspreker...
0
0
Public

Interessante manieren om geld te verdienen.

Of u nu op zoek bent naar een langdurige business of u heeft even snel geld nodig, dan kunt u gemakkelijk geld te verdienen op vele interessante manieren. hoewel snel geld verdienen technieken er niet voor zorgen dat u rijk word, kunnen velen helpen om een ​​aanzienlijke hoeveelheid extra inkomen te verdienen. Plasma doneren...
0
0
Public

Social media

Stijn: Heey! Wat doe jij vanmiddag? Max: Yow! ben nu aan het gamen maar kom zometeen chillen? Sarah: ahahaha! Zitten jullie nog op msn? Dat is zooo 2009! Sukkels! Stijn: Jij zat nog op Hyves! 3 uur later... Max: Gaan we zo nog chillen want ik moet nog een boek uitlezen en een Duits proefwerk leren! Stijn: Ja, isgoed. Ben nu onde...
3
1
Public

De vlucht van mijn leven

Ik heb laatst met een vriend een enorm avontuur beleefd. We hebben samen een helikoptervlucht gemaakt. Omdat ik dit echt helemaal te gek vond heb ik alles uitgezocht over helikoptervluchten en bedacht me om mijn kennis te delen op xead. In dit artikel leg ik uit wat een helikoptervlucht inhoudt, hoeveel het kost en ik beschrijf ...
4
3
Public