Een stille meeuw

Het is rustig en stil golven rollen af en aan en in de verte op een paal in het water zit een meeuw hij is geen prater
8
3
Public

Dansend door het leven

Dansen en springen als een veulen in de wei als een vogel vliegen in de lucht als een vis zwemmen in het water de natuur is mooi als je het ziet vooral als je ervan geniet. eigen werk
6
0
Public

Alles ineen

Niet alleen vrouw niet alleen kunstenares niet alleen your love maar alles ineen maakt dat ik besta Leef ..... Geniet en verder ga.
10
7
Public

Ochtendrust

In de nog vroege ochtend zie ik ruiters op hun paarden naar de zon staren die opkomt aan de horizon dan rijden ze verder langs de kust met de wind in hun haren nog genietend van de rust. eigen werk
13
10
Public

Getij

Mijn leven is als het getij van de zee met eb is het rustig en heb er vrede mee tot het omslaat bij het komen van de vloed dan is het met de rust gedaan en is het moeilijk om stevig op mijn benen te staan. eigen werk
11
2
Public

Alleen en niet alleen

Mijn basis was mij ontnomen mijn vertrouwen in de mens geschaadt toen kwam ik jou tegen die me liefde wilde geven zo leerde ik weer een beetje vertrouwen en ook jij bleef van me houden ik heb je uitgeprobeerd en getest maar jij was niet zoals de rest en juist daarom dat ik leerde om weer echt van een mens te houden ook al ben ik...
12
3
Public

Kanker

Ook bij jou is aan de deur geklopt kanker deed z'n intrede ondanks dat je jaren onder controle was kwam het toch onverwachts Je zei: WAAROM IK NIET; als het mee zit is er gezondheid in 't verschiet Ik zal naar je lichaamstaal luisteren en je helpen waar ik kan en als het ons is gegeven nog een poos met elkaar te leven.
11
2
Public

Voorbij

Een jaar is voorbij het voelde voor mij als een getij de ene keer eb in al z'n rust dan weer vloed heftig maar ook goed het is fijn dat het getij steeds keert en ik van elke getijde steeds leer eigen foto
12
2
Public

Herfst

Herfst Bomen kleuren rood geel goud en ook de mens wordt oud dan is de herfst aan gebroken in ons leven en zullen wij ons aan overgeven door te bezinnen wat het leven heeft gebracht en over de dagen die ons nog toelacht eigen werk
7
5
Public