Soms is het leven anders dan je altijd had verwacht

First note: Het lukt me niet om afbeeldingen te plaatsen. Dit gaat nog gebeuren. Dat het leven niet altijd is wat het lijkt, daar kwam Eva op een schokkende manier achter. Gestaag, dat wel, maar uiteindelijk als een enorme schok. Zo'n schok die je kunt ervaren als je wakker wordt uit een vreselijke nachtmerrie, badend in het zwe...
2
0
Public

Mijn mooiste concert ooit!

Oh wat was het leuk, Oh wat was het fijn Om voor de vijfde maal bij het concert van Golden Earring te zijn. Sommigen van jullie weten dat ik een groot fan van Golden Earring ben. Neerlands trots, die opgericht werd door George Kooijmans en Rinus Gerritsen. Inmiddels heb ik nu 5 concerten van ze bijgewoond en ik krijg er nog stee...
7
4
Public

Plazilla draait door (gast: Wasbeer!)

Goedendag lieve dames en heren, welkom bij Plazilla draait door! Na zoveel interviews met Plazillianen is het nu tijd om de enige echte Wasbeer aan zijn wasberentand te voelen. Hij stribbelde even tegen, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om zijn verhaal te doen. Wiebe, Wiebe, Wiebe, wat zal jij het toch enorm druk hebben...
23
27
Public

Droomzagen, gesnater en gepeins

Ik ben 'gezegend' met een luide kerel. Nu schijn ik ook niet altijd te slapen als een Doornroosje uit het welbekende sprookje, maar mijn vent kan er werkelijk wat van. Toen ik 4 jaar terug op de werkvloer kwam met donkere kringen onder mijn ogen, een slome stem en nul energie, kwam het gesprek tussen mijn vrouwelijke collega's e...
15
17
Public

Het ontstaan van parfum

Velen van jullie weten dat Mr-van-der-Schaft-Raadsman mij enkele borstharen, gedrenkt in een welriekende vloeibare zeep heeft gestuurd, om zo meer kans te maken op de eerste plaats in mijn M.A.C.H.O. Top 10. Het heeft niets geholpen om op die felbegeerde eerste plaats te komen, want ik doe niet aan omkoperij en ik vind de artike...
11
9
Public

Brief aan mezelf

Friesland, 06-02-2014 Lieve Anz, Terwijl ik dit schrijf is het 6 februari 2014. Terwijl jij dit leest is het 6 februari 1997. En waarschijnlijk kijk je wel driemaal naar bovenstaande provincie, aangezien je nu nog in Drenthe woont. Maak je geen zorgen, meid, een echte Fries zul je nooit worden. Waarschijnlijk zit je ook met verb...
29
12
Public

Heartache, een Engels woord

Heartache Een Engels woord Dat grof vertaald 'pijn in het hart' betekent En waar je eigenlijk Gewoon niet op was berekend Het gevoel Dat niemand je begrijpt Dat niemand de pijn kan verstaan Nog voelen of zien En die alleen jij kan verslaan Aangezien je in bepaalde gevallen Niemand hebt om mee te praten Die niet voelt wat jij mee...
15
8
Public

M.A.C.H.O. Top 10 van Anzjuhla

Oké, ik vond het vrij pittig om een mooie top 10 voor elkaar te krijgen. Dit omdat ik niet alle M.A.C.H.O waardige mannen tussen mijn Plazilla-vrienden heb staan. Ik heb me dan ook enorm ingelezen en heb het dan toch voor elkaar gekregen! Tromgeroffel a.u.b. 1: Mr-van-der-Schaft-Raadsman 2: Siewerd 3: Wasbeer 4: Harm44 5: Jack ...
21
30
Public

Ouch! Biologische dochter Utopia bewoonster is laaiend

Ik ben niet zo van het nieuws uit showbizz-land, maar ik kon jullie dit toch even niet onthouden, daar Utopia bij veel Nederlanders een graag geziene TV-programma is. In een bekende krant ving ik het bericht zojuist op dat de biologische dochter van Utopia bewoonster Andrea laaiend is. En wel om het feit dat Andrea volgens deze ...
3
0
Public