Slachtoffers van een narcist.

Slachtoffers van een narcist, voor mijn zusje Eva. Mijn oudste zusje Eva, was het type mooiste meisje van de klas. Goed figuurtje, mooie lange blonde haren en grote blauwe ogen. Mijn jongste zusje en ik waren heel anders, maar ik was altijd vol bewondering. Eva haalde snel haar vwo-diploma en ging rechten studeren in Utrecht. Oo...
4
3
Public

Thassos, het groene eiland.

Thassos, Tien jaar geleden bezocht ik dit prachtige eiland voor de eerste keer. Het is een van de noordelijke eilanden in de Egeische Zee. Behoorlijk groen. Je bereikt het met de boot. Je vliegt naar Kavala dat op het vaste land ligt. De ferrie brengt je naar de hoofdstad van Thassos, Limenas. Thassos was een geweldige ervaring....
6
4
Public

Internetdatingbedrog door Nigerianen.

Datingsites, betrouwbaar? We leven in een dynamische wereld. Er zijn veel ontwikkelingen. Mensen hebben minder tijd en minder gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Contacten gaan veel digitaal. Begin dit jaar besloot een vriendin van mij om na haar echtscheiding te gaan daten via het internet. Veel meer mensen vinden op deze manie...
0
0
Public

Lekkere brooddipper voor bij het diner.

Lekkere brooddipper voor bij het diner. In bijna iedere supermarkt kun je wel een Turks brood kopen, wat je moet af bakken. Zo'n brood is lekker bij een Turkse maaltijd, maar kan ook heel goed als basis dienen voor een ander brood door het toevoegen van kruiden. Tip 1: Besmeer het brood met olijfolie. Strooi er knoflookpoeder ov...
8
1
Public

Gevulde carpaccio, een snel recept.

Carpaccio is een geliefd voorgerecht, maar soms al weer een beetje gewoon.​ Als je van Italiaans eten houdt, is deze gevulde carpaccio een aanrader. Je hebt de volgende ingrediënten er voor nodig: - rucola - pesto - pijnboompitten - geraspte kaas ( bij voorkeur Parmezaanse ) - carpaccio Verder heb je een kook-ring nodig. Knip...
8
0
Public

Hoe kan je een boek uitgeven?

Hoe kan je een boek uitgeven.In Nederland lopen 1 miljoen mensen met de gedachte rond om een boek uit te geven.Onder u, Plazillaleden, zullen er ook zeker velen zijn.Ook mijn boek kwam dit jaar af.In eerste instantie had ik nooit aan publiceren gedacht, maar mijn kinderen stimuleerden mij om er toch wat mee te doen. Voor mij de ...
10
2
Public