Levens verhaal 6

Sorry, Was een paar daagjes weg en heb helaas niet kunnen schrijven. Maar ik ben er nu gelukkig weer met mijn deel 6. Dus daar was die dan de kleine man, de kraamtijd bracht ik door bij mijn vader daar 4 weken te hebben gezetten ben ik weer naar mijn moeder terug gegaan ze was nu altijd thuis en probeerde haar fouten goed te bre...

Levens verhaal 5

Dus me vader kwam uit therapie en is daarna met de slaapkamer van me zoontje aan de gang gegaan samen met mij en zijn vriendin hebben wij de kamer mooi gemaakt de vriendin van me vader had 2 mooie schilderijtjes. Ondertussen was me moeder wel al weer wat meer thuis. En we hadden besproken dat ik de kraamtijd gewoon bij mijn moed...

Nog meer feiten en weetjes over Coca-cola

Dagelijks worden wereldwijd 1.7 miljard drankjes geconsumeerd die uit coca-cola colagamma komen 3.1% van alle dranken (water gezonderd zijn) die wereldwijd worden geconcumeerd zijn Coca-cola producten Coke maakt zo veel verschillende dranken dat indien u er 1 perdag zou drinken, u in totaal 9 jaar zou hebben om ze allemaal te pr...

Levens verhaal 4

Ben ik weer vandaag met deel 4 Dus daar zat ik dan in me eentje 16 jaar zwanger met een groot geheim me moeder was altijd bij haar vriend en pa dus in therapie. Op een dag kwam mijn nichtje logeren en had aan haar dus ook verteld dat ik zwanger was maar ze wilde me eerst niet geloven tot naar bijna 6 maanden me buik begon te gro...

Geschiedenis van Douwe Egberts Koffie

De geschiedenis van een pittig boontje Mysterieuze oorsprong : We weten niet precies wanneer het geheim van de koffieplant is ontdekt .Maar er zijn twee oude verhalen die ons een idee geven over de mogelijke oorsprong van de koffieplant Arabische medicijn: Zo was er een Arabische dokter, Rhazes , die de koffieplant rond 900 voor...

Levens verhaal 2

Hallo mensen Ben ik weer zag dat mijn levens verhaaltje jullie toch wel aansprak dus dacht wacht niet tot morgen en kom nu alvast met deel 2 dan kan ik morgen al deel 3 schrijven. Oke waar was ik nog maar gebleven einde van de huwelijksreis van mijn moeder en haar Renée. Dus we zaten een maal in dat nieuw huisje bij mijn moeder...

Levens verhaal 3

Daar ben ik weer met deel 3 Dus mijn moeder vertelde me dat ze weer ging scheiden en voelde zich niet goed. In korte tijd ging Renée weg.We gingen nog steeds om de 14 dagen naar mijn vader Mijn vader vertelde ons dat hij in therapie ging voor zijn alcohol probleem ik was der hartstikke blij mee me. me vader ging kort daarna in ...

Fernandes soft drinks

Over de Frisdrank als ik lekker thuis ben of op mijn balkonnetje in de zon zit krijg ik vaak zin in een Fernandes weet niet of iedereen weet wat voor drankje het is maar ik ga je daar meer over vertellen de fernandes frisdrank werd geïntroduceerd in 1939 en wordt nu geleverd in vele kleuren en smaken zoals cherry bouget,green p...

Levens verhaal 1

Beste lezers Ben Anita 25 jaar heb een zoon van 7 jaar en een kat woon op me zelf ben lekker spontaan en open en omdat ik dus zo open ben wou ik mijn leventje tot nu toe met veel ups maar ook veel downs met jullie delen om zo ook een beetje te zien wie ik ben of dat nou goed of slecht is . dit is het eerste deel hoop jullie hier...