Titel

MANNEN VERSUS VROUWEN: - vrouwen van oudere mannen houden, omdat ze meer ervaring hebben en een dikkere portemonnee - mannen de voorkeur geven aan uiterlijk boven hersenen, omdat zij beter kunnen kijken dan nadeken - een echtgenote wordt gekozen op haar deugd en een minnares op haar schoonheid -mannen dol zijn op kunst uit de Re...
0
0
Public

Titel

OPDRACHT3: LEES DE UITKOMST VAN OPDRACHT 2 IEDERE DAG, MAAR VOORAL ALS HET TEGENZIT. Ik hoop dat het helpt.
0
0
Public

Titel

OPDRACHT 2: VERANDER DE NAAM VOOR WIE HET COMPLIMENT BEDOELD IS IN HET WOORD: MEZELF. OPDRACHT 3.....VOLGT NOG
0
0
Public

Titel

WIJZE TIP Doe niet de dingen waar je van houdt. Hou van de dingen die je doet. Dit las ik daarnet tijdens het bladeren door een tijdschrift en ik dacht "een goeie! ". Even later bedacht ik: Dit betekent dus dat ik het niet alleen leuk moet gaan vinden om te stofzuigen, af te wassen, te dweilen, de was te doen, de was op re ruime...
0
0
Public

Titel

OPRACHT 1 VOOR IEDEREEN: Maak vijf zinnen met complimenten.
0
0
Public

Titel

HANDIGE TIPS VOOR HET BEREIKEN VAN JE DOEL: Niets doen, de hele dag op de bank blijven zitten, televisie kijken, na het zitten, liggen op de bank, pizza bestellen patatje erbij, veel mayo en ketchup, daarna aan de chips en cola, en.... verder gaan met tv. kijken tot je in slaap valt. Als je wakker wordt ga je eindelijk verder me...
0
0
Public

Titel

SOMS IS HET GOED OM EENS IETS TOTAAL ANDERS TE LEZEN wist je dat: - mannen nooit aan hun toekomst denken totdat ze een vrouw hebben - vrouwen altijd aan hun toekomst denken, totdat ze een man hebben - vrouwen altijd een luisterend oor willen en geen oplossingen - mannen altijd een oplossing willen en geen luisterend - zeehonden ...
2
0
Public

Titel

HET BELANG VAN EEN GOEDE DAAD Een goede daad doen. Ik voel me goed. Ontzettend goed. Heel heel goed. Maar wat kan ik doen als goede daad. Een bosje bloemen kopen voor mijn moeder. Nee, want dan moet ik de deur uit, het is vrijdagmiddag, de spits begint eerder en dan kom ik vast te zitten in het verkeer, dan duurt het te lang, ga...
0
0
Public