Mist achter de duisternis.

Zij keek met betraande ogen naar de ruiten die beslagen terugkeken, de duisternis drong de karig verlichte huiskamer binnen. Zij probeerde de druppels van de regen te tellen die op het raam vielen, maar het enige dat bij haar bleef steken waren de getallen die zij niet uit kon spreken. Haar stem zweeg, haar gedachten waren een m...
4
5
Public

De egoïste.

Je gaf mij zoveel liefde, en ik gaf je zoveel terug. Jaren is het goed gegaan tussen ons, maar ineens was daar die brug, de balken werden rotter, de handvaten pulverden onder onze handen, die brug was die nog te helen? De brug van de liefde? Ik voel dat je van mij verwijdert, ik voel dat onze boot verder uiteen drijft. Wij zijn ...
13
4
Public

Als de liefde over is...

Wat is dat toch… Ik zit hier voor jou te kijken naar je stille lichaam, staar naar je slippers wendt dan mijn ogen omhoog en zie je opgetrokken vieze t-shirt. Nou die had je ook wel even in de was mogen gooien zeg. Ik schaam mij dood. Jij ligt stil, jouw gezicht op het nieuwe tapijt dat wij samen de laatste keer gekocht hadden...
30
10
Public