Bedrogen door jou

Weer die zelfde fout gemaakt. Weer een jongen die mijn met zijn lieve woorden raakt. Maar die woorden van jou waren praatjes, ze kwamen niet recht uit je hart. Ik had me schijnbaar dus weer verwart. Te snel iemand vertrouwen is steeds wat ik doe. Maar dat brengt me allemaal weer hiernaartoe. Het verkeerde pad, terwijl ik dacht d...
0
0
Public

Als niemand je begrijpt

Ik denk eraan, elke dag En dan verdwijnt ineens mijn lach Snel doe ik mijn ogen dicht Maar elke keer zie ik weer zijn gezicht Dan voel ik me ineens enorm klein En voel ik steken van angst door mijn brein Als ik alleen ben, dan ben ik bang Dan is het vooral veiligheid, waar ik naar verlang En vraag ik me af, of ik me ooit nog ga ...
0
0
Public

Fotos van mijn nichtje

1000 lieve woordjes fluister jij in mijn oor 1000 lieve woordjes dringen tot mij door 1000 lieve woordjes zeg jij tegen mij 1000 lieve woordjes maken mij blij 1000 lieve woordjes daar wil ik voor gaan 1000 lieve woordjes blijven altijd bestaan 1000 lieve woordjes zeg jij door en door 1000 lieve woordjes daar doe ik het voor 1000...
0
0
Public