League of legends Nieuws 13-19 april 2015

League of Legends Allebei de LCS zijn afgelopen! Resultaten: EU LCS: 1: Fnatic 2: Unicorns of love 3. H2k 4. SK Gaming NA LCS: 1: TSM 2: Cloud9 3: Team Liquid 4: Team Impulse Geen roster swaps
0
0
Public

Welke Esports zou ik volgen?

Hallo, In dit artikel wil ik graag aan iedereen laten zien wat naar mijn mening de leukste esports games zijn om naar te kijken. Iedereen heeft natuurlijk een andere mening maar dat mag natuurlijk. CS:GO CS:GO vind ik persoonlijk heel leuk om naar te kijken omdat het vaak een heel tactisch spel kan worden en daarin heel leuk kan...
2
0
Public

Wat is Esports en waarom is het zo populair?

Welkom, Wat is Esports? Als je dit leest neem ik aan dat je niet heel veel weet over Esports en daar meer over wilt weten. Laat ik beginnen bij de basis. Esports staat eigenlijk voor Eletronic Sports, waarmee simpelweg bedoelt word dat mensen tegenelkaar gamen. Het is in principe het concept van gamen tegen andere mensen, waar v...
0
0
Public