Donor ...zou wel iets voor mij zijn.

DRIE WEKEN GELEDEN LIET IK NA OVERLEG MET DE DOKTERS EN EEN VRIEND MEZELF OPNEMEN IN HET ZIEKENHUIS ... ...Alwaar ik op de afdeling paaz belande waar men patienten behandel welke problemen hebben met overvloeijft er daar niet meer voor ldig gebruik van drank-medicatie of drugs. Bij men eerste consultatie werd me gevraagd het-mij...
0
0
Public

SCHIJF-OPDRACHTEN/INKOMSTEN

Op Plazilla zag ik al en aantal keer de vraag voor deelname aan schrijf opdrachten...zelf heb ik daar naar men weten nog niet aan deel genomen en dit om redenen nooit heb begepen hoe dat dan werkt? Moet men dan bvb om aan zo en schijf opdracht deel te nemen de naam van de zilla invullen van wie de opdracht is uitgegaan of gaat d...
4
7
Public

Bij deze...komt men vaders besef wel laat?

Er werd me al enkele maanden links en rechts gemeld dat het niet te best ging met men vader...dat was wel iets wat ik al langer wist mede dit en feit was welk men zag aankomen,en dit omdat we hier spreken over en man spreken van 81 jaar zwaar hart patient en ondanks dit nog steeds rookt.... Ik keek de man welke me was komen vrag...
3
5
Public

Beloning van 500 euro als....

.....Als je me op de goede weg help... Ik word er echt histerisch van...ben dan ook al meer dan twee jaar bezig aan dit probleem en het te willen oplossen....ziehier waar de knoop zit. Zoals de meesten op plazilla weten zit ik reeds twee jaar thuis nadat ik en zwaar ongeval met de wagen had in het buitenland waar ik gehuwd ben e...
10
7
Public

RSCA ANDERLICHT HET MITROVICK DILEMA

Zij die het Belgisch voetbal en beetje volgen hoeven geen kenners te zijn er wat schort aan de onderlinge verstandhouding tussen trainer Hazi en zijn speler met vooral dan spits Mitrovick welke blijkbaar niet op de hoogte is van wat er voor de wetstrijden besproken wordt...hiermee bedoel ik dan vooral wie wat zal gaan doen bij s...
0
0
Public

Elk zijn leed

Zonet kwam ik het gedicht te lezen wel door Martha op deze site werd geschreven en geplaatst,het is een soort van gedicht waarbij ik dan diep in mezelf begin na te denken over de inhoud en de pijn welke het gedicht weergeeft,en al klinkt of leest het dan mischien wat vreemd...is de pijn welke Martha omschreef in haar gedicht iet...
3
4
Public

BRIEF AAN MEN OVERLEDEN BROER

HOY DANNY...WEL WAT VREEMD IK JOU OP DEZE WIJZE KOM TE CONTAKTEREN EN DIT VOORAL DAN OM DAT IK U ZO ERG MIS,VROEGER TOEN JE NOG NIET ZOLANG WAS HEENGEGAAN HAD IK HET GEVOEL DAT JE TOCH NOG ERGENS BIJ MIJ WAS ? SOMS VOELDE IK NOG JE AANWEZIGHEID ALSOF JE NAAST MIJ STOND ZODAT IK ZELF MET U BEGON TE PRATEN MAAR DAN IN DE STILTE VA...
4
1
Public

REYERS LAAT VAN 10/09/2014...HET KIPPENHOK.

VOOR WIE GISTEREN HET PROGRAMA ''REYERS LAAT'' NIET MOCHT HEBBEN GEZIEN, VOOR ZIJ DIE GISTEREN HET PROGRAMMA '' REYERS LAAT WEL HEBBEN GEZIEN... ...EN WELKE ZICH NET ZO ERG ALS IK HEBBEN GESTOORT AAN HET OPTREDEN . .. VAN EENE ZEKERE NEDERLANDSE TOP-ADVOCATE WAARVAN IK DAN WEL DE NAAM MAG VAN VERGETEN ZIJN...MAAR NIET DE EXTRA V...
0
0
Public

Vervolg snoeien haag en ctr...

JA VERDORIE ? ZAT IK HIER NU MET DIE HAAG WELKE IK NOG MOEST GAAN VERDER SNOEIEN BIJ DIE OUDE MAN,EN WEL JA IK BEN DAN MAAR EN PAAR DAGEN NIET MEER BIJ DIE OUDE MAN LANGS GEWEEST,EN DIT AANGEZIEN HIJZELF ME VERBODEN HAD NOG VERDER TE DOEN OF HET LATER NOG TE PROBEREN WAT DUS DUIDELIJK WEES DE OUDE MAN BEVREEST WAS ME IETS ZOU OV...
2
1
Public