Vriendschap kapot

Ooit had ik super goede vriendin, dat dacht ik dan Waar was je toen ik je nodig had nergens je hebt me laten zitten Waar was ik toen je in de put zat , ik was er wel voor jou Ik werkte en weet je waar voor. voor me telefoon rekening om dat ik zo veel met je aan het bellen was en steunde je toen jij voor de scheiding koos Waar wa...

Vriendschap is een illusie maar kan ook zekker echte vriendschap zijn door dik en dun heen gaan ook al woon je nog zo ver weg er is altijd een manier om echte vriendschap tot stand te houden Vri

vriendschap is een illusie maar kan ook zekker echte vriendschap zijn door dik en dun heen gaan ook al woon je nog zo ver weg er is altijd een manier om echte vriendschap tot stand te houden Vriendschap ja die had ik ook Ja ik had ook vrienden . Maar als het er op aan komt en je in een super moelijke vaze zit dan zijn ze in een ...

Van Baby tot peuter

van baby tot peuter het eerste levens jaar van mij dochter zo het einde van mijn zwangerschap zit er bijna op ik heb al een week last van schoon maken en wil alles perveckt hebben alles moet klaar liggen ik wil thuis bevalen in mijn eigen huisje maar toch heb ik mijn tasje klaar staan voor het geval ik toch naar het ziekenhuis m...

Zo wij willen nog een keer zwanger worden

Zo even een update van de dag Naar dat ik in de scheiding lig met mijn ex man, Hebben ik en mijn vriend nog een kinder wens . maar dat is nu nog helaas niet mogelijk, Om dat ik door mijn ex man verplicht werd dat ik gesteriseerd moest worden. maar nu ben ik bij de huis arts geweest en die zij dat het terug gedraaid kon worden du...

Op voeden doe je zo?

nou de texst zegt het al Opvoeden doe je zo Opvoeden is het lastigste wat je maar kan doen het is niet altijd makelijk maar wel het mooiste in je leven het is ook niet erg om fouten te maken daar leer je van Zo weer eens wat nieuws , Ik las op de pzs een leuke brief , opvoeden doe je zo Iedere ouder komt wel eens voor een moeili...

Johannes jager

Lieve Johannes De maand februarie is er al weer Dit is de maand dat je mij verliet En dat doet me nog steets verdriet . waarom kreeg je deze ziekte KANKER We hebben samen zo veel mee gemaakt laast keek ik door de foto's en zach onze trouwfoto's We waren gelukkig met ze twee We zijn op 23-02-2009 getrouwd en haden het zwaar en we...

Familie

Nou het is al even weer geleden dat ik wat hier heen heb geplaast Maar goed ik schrijf het nu dan toch maar even van mij af hier Het maakt mij veel zorgen hoe somige mensen met hun kinderen om gaan nou heb ik ruzie gekregen met die persoon om dat zij dingen zeggen waar ik het niet zo mee eens ben maar goed zij denken dat ik geen...

Luxemburg

Zo een nieuw jaar Wat gaat de tijd toch snel . veel te snel is 2013 gegaan met leuke en minder leuke dingen maar dat jaar hebben we gelukig goed afgesloteen met ons drieen Happy nieuw jaar Zo dag 2013 Hallo 2014 Zo werd door me schatje verrast in die nieuwe jaar Ik hoorde op 2 januarie je moet kleding paken voor 2 dagen we gaan ...

Verlangen naar jou

Ik wil jouw lippen voelen op de mijne. En jouw warme lichaam naast mijn zijde. Ik wil jouw sterke armen om me heen geslagen. En in jouw ogen kijken, die lijken te vragen; Liefje, doof het diepe verlangen. Dat mij nu heeft bevangen. Ik beloof ik doe je echt geen pijn. En ik zal voor altijd de jouwe zijn. Liefde overspoelt je als ...