De groeten aan alle mensen die ik ga achterlaten!

Ik bedank iedereen die mij belogen heeft, ze hebben mij de kracht van de waarheid laten zien. Ik bedank iedereen die niet in mij geloofd heeft, ze hebben me geïnspireerd bergen te verzetten. Ik bedank iedereen die mij verlaten heeft, ze hebben mij de ruimte gegeven voor iets nieuws. Ik bedank alle mensen die me dit jaar hebben ...
19
10
Public

Mijn transferpraatje van Ibiza, Cala Blanca

Mijn eigen gemaakte tranfserpraatje. Dit is ook een opdracht van school. Wou dit graag met jullie delen. Ibiza Cala Blanca Goedemiddag dames en heren, Namens Arke en mezelf heet ik u een hartelijk welkom in Spanje. Ik hoop dat u alle een fijne reis heeft gehad ondanks het uurtje vertraging. Ik zal mijzelf eerst even voorstellen,...
16
3
Public

Wat moet ik nu nog doen?

Ken je het gevoel dat je iemand leert kennen. Je even samen bent, en samen zweeft op een heel ander level? Opeens gaat de tijd sneller, en neem je alweer afscheid terwijl je elkaar net blijkt te kennen. Jij was degene die ik zocht, jij liet me heel anders kijken naar de ware. Van dit is raar, maar volgens mij is het waar. Je ben...
11
0
Public

Examen maken met faalangst, en nog falen.

Ik moet het van me afschrijven. De faalangst leerlingen maken ook examen. Heláás krijgen deze leerlingen geen extra examentijd. Ze krijgen vanaf een paar weken van te voren, een cursus voor het examen begint. Je krijgt hierbij rustoefeningen, ademhalingsoefeningen en nog meer therepie. Ik werd knettergek. Een kans van je leven...
19
16
Public

Nep vrienden

Ze noemen het vriendschap. Maar wat als het niet is gemeend? Je komt er maar gauw genoeg achter op verschillende manieren. Die manieren bestaan uit duizende soorten. Allemaal verschillend. Alles wat er gebeurd, kan anders uitpakken dan bedoeld, of anders bedoeld zijn dan het hoort. Het is iets stiekems als mensen je gebruiken en...
11
5
Public

Keep dreaming! Whaha, ja zal ik zeker doen.

Voor de een is het luxe, voor de ander is het normaal, en voor de een is het een grote droom. Hoe gaan we dit aanpakken, en hoe kan een mens zo verschillend zijn. Hoe kan er in deze wereld zoveel geld bij de een zijn, en bij een ander helemaal geen cent in huis. Hoe kan dit ooit voorkomen... Blijf dromen, zeggen ze dan. Maak je ...

Baby... I love you

Baby ik hou van jou, weet dat je me kunt vertrouw. Wat komt er op je pad, ik sta voor je klaar. Weet ik sta haar daar. Ik leerde je kennen zovan ik wist niet wat ik moest doen, maar je begon met praten en het voelde zo goed. Ik pakte rustig je hand, je ging met die van mij. De allereerste kus maakte mij zo blij. Toen we na de fi...

Verslaving Candy crush! Wat érg.

Candy Crush Saga. Het bekende spel wat nu helemaal in is op Facebook. Ook ik heb het ontdekt. Het spel is niet zomaar een 3-op-1 rij spel, je moet er vele opdrachten doen en andere stunts met de snoepjes uithalen om een level te kunnen halen. Erg lastig, en vooral de opdrachten die per level moeilijker worden. Het is dus een hee...

Mijn stage-ervaring in een bejaardentehuis

Ik wil graag even mijn ervaring delen die ik de afgelopen week heb gekregen door stage te lopen bij een bejaardentehuis. Ik heb het hier erg naar mn zin gehad, helaas waren 2 stagairs te veel dus mocht ik volgende keer niet terug komen. Jammer! Dag 1 Ik ben op maandag begonnen om 09.00 in de keuken, ik leerde hierbij een hele li...
10
5
Public