De dag met het slechte begin deel 1

Mijn ogen gingen langzaam open, ik voeldmme aan mijn lichaam dat er wat mis was. De diagnose lag al vast dat ik beperkingen had daar was ik me van bewust. Vandaag voelde mijn lichaam anders aan, zwaar en zwevend tegelijk. langzaam kwam ik uit bed en gaf mijn benen een duw, ze wouden niet met derest van mijn benen me. Ze moesten ...
2
0
Public

Zullen ze ooit verdwijnen, de ogen..

al een paar maanden heb ik niet de energie en de kracht om te schrijven. meerdere malen heb ik het geprobeerd en telkens bleef het scherm wit. Er kwam geen letter op papier hoe hard ik ook mijn best deed en hoevaak ik het ook probeerde. Het scherm bleef angstaanjagend leeg... Nu om middennacht kreeg ik de drang om te schrijven e...
32
7
Public

Wintersport

*JDVW* Onze eerste vakantie als samenwonend stel zou de wintersport vakantie worden. We hadden de vakantie in september vorig jaar geboekt en het zou mijn allereerste wintersport worden. Mijn vriend had er heel veel zin in, keek er erg naar uit. Ik vond het allemaal wel best en was allang blij dat er een wellness en een zwembad ...
6
5
Public