Eerste stappen in de richting van een weblog

Een tijdje geleden had ik hier geschreven dat ik met een weblog wilde beginnen, maar dat ik geen naam kon bedenken. Die heb ik nu bedacht: 'kom op tegen pesten'. Dat was stap 1! Daar heb ik me eerst suf over gedacht, ik wist wel waarover ik wilde schrijven, maar zie dan maar eens een pakkende titel te vinden. Ik heb me aangemeld...
20
8
Public

Ik moet een naam verzinnen voor een weblog. Wie helpt?

Ik heb van meerdere mensen het advies gekregen om een weblog te beginnen. Dit had ik zelf ook al een tijd in gedachten, maar ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken. Ik heb me aangemeld bij Blogger van Google. Daarbij kom ik nu uit bij de vraag: 'hoe ga je je blog noemen?' Hier heb ik wat hulp bij nodig, want hier kom ik niet go...
13
7
Public

Gedicht 'vragen en twijfels in het geloof'

Dit gedicht heb ik twee jaar geleden geschreven toen ik te maken kreeg met een paar zware tegenslagen in zeer korte tijd. Ik had al moeite met het geloof maar sinds die tijd ben ik mijn zekerheid en houvast daarin volledig kwijtgeraakt. Dit gedicht is onlangs in het contactblad van onze kerk geplaatst en ik heb er heel fijne, li...
7
5
Public

Gedicht schrijven? Ik geef wat tips!

De meeste mensen vinden het lastig om een gedicht te schrijven. Denk hierbij aan gedichten schrijven in wat voor vorm dan ook. Er zijn veel gelegenheden waarbij je een gedicht kunt schrijven. Een 50ste verjaardag bijvoorbeeld, een huwelijksjubileum, een afscheid, enzovoort. Je kunt ook een gedicht schrijven om je gevoelens en em...
24
3
Public

Mijn plannen voor een boek

Ik heb de laatste paar weken nauwelijks geschreven op Plazilla. Dit komt omdat ik slecht in mijn vel zat, nergens zin in had en geen inspriratie kon vinden om wat dan ook te schrijven. Ik voel me niet bepaald beter, maar er verandert wel iets. Ik probeer nu om het om te zetten in iets positiefs.BoekZoals sommigen hier wel weten,...
6
6
Public