Weg maar dichterbij dan ooit...

20 Jaar geleden vierde ik mijn moeders laatste verjaardag. Vandaag, 30 april zou ze 90 jaar zijn geworden. De foto hierbij is er een van jou mam toen je een meisje van 18 jaar was. Toen eindigde voor jou je rustige leventje. Toen kreeg je, omdat jouw moeder overleed, de zorg over je broertje en je zusters. Ik heb daar altijd een...
2
1
Public

Retrospectief appelflappen bakken

Alle boodschappen voor oud- en nieuw zijn in huis. Drank, snacks, toastjes, Franse kaasjes, zalm, etc. Morgen geen tijd om boodschappen te doen want 31 december staat ieder jaar in het teken van traditioneel appelflappen bakken. Morgen zal het ook een dag worden van herinneringen en terug geworpen worden in de tijd. Tegenwoordig...
0
0
Public

Aardbeien vraagstuk

Ik ben gek op fruit en ik vind bijna alle fruit lekker. Ja, er is een uitzondering en dat is de pruim.Waarom lust ik geen pruimen? Ik kom uit een groenten- en fruit familie en al jong hielp ik mee achter de marktkraam met verkopen. Tussendoor at je altijd wel een stuk fruit en zo ook op een dag viel ik voor een heerlijke rijpe g...
3
2
Public